معرفی و دانلود رایگان کتاب هنر جنگ با کرونا
برای دانلود قانونی کتاب هنر جنگ با کرونا و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب هنر جنگ با کرونا
کتاب هنر جنگ با کرونا نوشتهی فریبا انصاری، راهکار مقابله و جنگ با دشمن بیولوژیک و کشندهی امروزی انسانها یعنی ویروس کرونا را به روش هنر جنگ «سان تزوی» چینی و با اتکا به قانون طب ابن سینا به شما ارائه میدهد.
دربارهی کتاب هنر جنگ با کرونا:
هنر جزء ارکان اصلی زندگی بشر بوده و با زندگی وی درآمیخته است. هنر، پذیرفتن واقعیات است و به همهی تلاشهای خلاقانه انسانی گفته میشود. این خلاقیت والا در همه ابعاد زندگی انسانها میتواند کاربرد داشته باشد.
هنرمند کسی است که با دقیقبینی و ظرافتی ویژه، از زاویهای خاص به مسائل مینگرد و با اجرای قواعد ویژه در مورد یک مسئله یا حرفه، عمل مناسب انجام میدهد. هنرمند حقیقت را با اصول و قواعد خاصی به زیبایی هر چه تمامتر به دیگران مینمایاند.
هنر جنگ به مفهوم روشهای به کارگیری نیروها و شیوههای جنگی و مبارزه است که میتواند در کلیه مراحل زندگی، کار و فعالیت انسانها به کار گرفته شود و نه تنها در حوزه جنگ نظامی، بلکه در عرصه عمومی کار و زندگی به ویژه در مدیریت، کسب و کار، بازارها و... کاربرد دارد. یک فرمانده نظامی به نام «سان تزو» هنرهای رزمی و مدیریت جنگ را در یک کتاب باستانی چینی توضیح داده است، ولی امروزه از این کتاب نه تنها در جنگ بلکه در مدیریت کسب و کار، سیاست و... استفاده میشود.
در زندگی شخصی و شغلی هر فردی مشکلاتی پیش میآید که اگر با نظم، استراتژی مدیریت و برنامهریزی با آنها برخورد شود، حل آنها به راحتی میسر خواهد بود.
کتاب هنر جنگ با کرونا مناسب چه کسانی است؟
امید است همه شما با آموزههای «سان تزو» که بر 13 فصل استوار است و اتکا به طب ابن سینا در این اثر، با هنرمندی تمام بتوانید با دشمنی که سلامت و تندرستی انسانها را نشانه گرفته، مقابله نموده و از آموزشهای آن در چنین روزهای جنگی علیه بشریت، الهام بگیرید.
در بخشی از کتاب هنر جنگ با کرونا میخوانیم:
«سان تزو» چینی میگوید: آن چه در جنگ اساسی است «پیروز شدن» آن است، نه عملیات دراز و طولانی. فرمانده جنگی که جنگ را میفهمد و جنگ کردن میداند با نابودی ثروت مردم در درازمدت، کشور را فقیر نمیکند که دشمن از فلاکت آنها بهره ببرد و دست به حمله بزند.
این به معنای انجام عملیات جنگی شتابزده نیست که آنهم همانند جنگهای دراز مدت شکست آفرین است. هدایت و رهبری جنگ باید ماهرانه و در مدت زمان مناسب باشد.
زمانی که فردی به هر دلیلی به کرونا ویروس مبتلا میشود، باید از نفوذ این ویروس وحشی به قسمتهای پائینی دستگاه تنفس به ویژه ریهها جلوگیری کند و از علائم آن بکاهد.
علائم کرونا سرفههای خشک، مداوم همراه تنگی نفس و درد عضلانی و از بارزترین علائم تب و خستگی است. اگر فرد مبتلا جنگنده ماهری باشد، بدون فوت وقت با مصرف دارو، به ویژه داروهای سنتی و گیاهی (از قبیل آویشن، دارچین، زنجبیل و...) و با استعمال بخور و گرم و مرطوب نگه داشتن بخشهای فوقانی دستگاه تنفس (از قبیل بینی، حلق، حنجره و نای) مانع نفوذ این ویروس کشنده به ریهها میشود. اگر ویروس بتواند خود را به ریهها برساند، دشمن قویتری خواهد شد که در درازمدت هم شاید نتوان برنده جنگ با کرونا و غلبه بر آن گردید.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل 1: نقشهها (حدسیات و فرضیهها)
فصل 2: هدایت و رهبری جنگ
فصل 3: تاکتیک تهاجمی (اکتشافی)
فصل 4: تمهیدات (چینش، شکل یا فورماسیون)
فصل 5: نفوذ و اقتدار (وضعیت)
فصل 6: نقاط ضعف و نقاط قوت
فصل 7: آزمایش و تمرین
فصل 8: تنوع در تاکتیک یا راهکنش (متد)
فصل 9: گام نظامی
فصل 10: زمین
فصل 11: شرایط میدان نبرد (به پیامدهای کارتان توجه کنید)
فصل 12: حمله با آتش (شناختن نقاط انفجار)
فصل 13: استفاده از ماموران پنهانی (جاسوس)
پیوست های کرونایی
اخبار و تصاویر
شعر: حکمت ویروس کرونا
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب هنر جنگ با کرونا |
نویسنده | فریبا انصاری |
ناشر چاپی | انتشارات سطر و قلم |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 56 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-6438-68-1 |
موضوع کتاب | کتابهای بیماریهای ویروسی |
اغلب مردم وقتی این جمله را میشنوند، در لحظه آن را تایید میکنند چرا که این سخن گفته بزرگی ست (که شوربختانه اکنون نام ایشان در خاطر من نیست).
ولی اگر عمیقتر فکر کنیم، ممکن است در صحت این جمله شک کنیم. به نظر میرسد این جمله در و مورد هر کتابی برای هر فردی نمیتواند صحیح باشد. بهخصوص در شرایط حاضر با اطلاعات فراوانی که از طرق مختلف از جمله اینترنت در دسترس عموم مردم قرار دارد. این اطلاعات آنقدر متنوع و زیاد هستند که برای هر فردی با هر نوع علاقمندی بهاندازه کافی و یا حتی بیش از آن اطلاعات وجود دارد. از طرف دیگر مشغلههای فراوان و وقت بسیار اندک افراد برای کتابخوانی و همچنین تعداد کتابهای بسیار زیادی که در هر موضوعی وجود دارد، خواندن هر کتابی را زیرسوال میبرد.
اما از دیدگاه من، این جمله، برای تمام کتابها صحت ندارد. این نظر بنده، پشتوانه محکمی هم دارد، چرا که هر کتابی مناسب هر شخصی نیست!
اما فارغ از این موضوعات، به سراغ نقد کتاب و نظر شخصی بنده میرویم. امید است مورد پسند شما واقع شود و نیز عاملی برای بهتر شدن کتاب شود.
جذابیت ها:
دارای مقدمه جذاب
دارای توضیحی تقریباً کامل برای نام کتاب
سخنوری جذاب در مقدمه
استفاده از تشبیه در مکان مناسب
استفاده از تضمین
انتخاب نام جذاب برای فصلهای کتاب
توضیحات کاربردی
عیوب:
استفادهی کم از تلمیح
به کار بردن کنایهها و اصطلاحات کهنه
زیاده روی در استفاده از کلیشه
پیشنهادات:
می توانستید گاه گاه جملات طنز یا حکیمانه یا اشعار معروف به میان متن بیاورید.
می توانستید تجدید نظری در مقدمه بکنید و از بخش" هنرمند کسی.. "تا "دیگران مینمایاند" را حذف کنید.