معرفی و دانلود کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی

عکس جلد کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی
قیمت:
۲۳,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی

کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی نوشته الینا هیلتونن، به موضوع آینده‌پژوهی و آینده‌نگری و همچنین یادگیری سازمانی می‌پردازد.

این کتاب که در واقع پایان‌نامه دکترای الینا هیلتونن (Elina Hiltunen) است، برآورد تغییرهای آینده به وسیله نشانک‌‌های ضعیف و نقش این نشانک‌ها، در یادگیری آینده‌های سازمانی را بررسی می‌کند. تمرکز کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی (Weak signals in organizational futures learning)، بر آزمودن نشانک‌های ضعیف و مفاهیم مرتبط با آن و همچنین امتحان کردن ابزاری است که توسط هیلتونن، برای استفاده از نشانک‌های ضعیف، در تسهیل یادگیری آینده‌های سازمانی ابداع شده است. این پایان‌نامه شامل 5 مقاله است که به مسئله ابهام در نشانک‌های ضعیف و یادگیری آینده‌های سازمانی از جهات مختلف می‌پردازند.

این کتاب یادگیری آینده‌های سازمانی را از نقطه نظرات متفاوت، مثل منابعی که برای یافتن نشانک‌های ضعیف استفاده می‌شوند و نیز روش‌های انتشار نشانک‌های ضعیف درون سازمان‌ها بررسی می‌کند. یک مطالعه، با این پرسش اصلی که: "منابع اصلی آینده‌پژوهان، برای یافتن نشانک‌های ضعیف، کدامند؟"، آشکار کرد که شبکه مخاطبان شخصی، بیشترین اهمیت را دارد. همچنین پنجره آینده‌ها، یک ابزار برای انتشار نشانک‌های ضعیف در سازمان، در این پایان‌نامه، آزموده شده است. این مطالعه آشکار می‌کند که استفاده از نشانک‌های ضعیف دیداری، برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات آینده‌ها، خوب درک می‌شود.

آینده‌پژوهان ترجیح می‌دهند از کلمه "آینده"، به صورت جمع صحبت کنند: "آینده‌ها". آن‌ها بر این واقعیت تأکید دارند که ما همیشه باید آینده‌های محتمل متفاوت را در نظر داشته باشیم، نه این‌که تنها بر یک واقعیت محتمل تمرکز کنیم.

در بخشی از کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی می‌خوانیم:

نشانک‌های ضعیف، که به‌عنوان چشم‌اندازهای آینده، در نظر گرفته می‌شوند، توسط سطح مدیریت سازمان، برای تصمیم‌گیری، استفاده می‌شوند. این «نشانک‌های ضعیف»، درست پیش از تشکیل جلسات راهبرد، از مدیران، جمع‌آوری می‌شوند؛ و از هیچ ابزار خاصی، استفاده نمی‌شود؛ و سپس، به‌عنوان اساس فرایندهای راهبرد، در سازمان‌ها، به کار گرفته می‌شوند. این بدان معناست که، تحلیل نشانه‌ها، توسط تیم مدیریت، که مسئول فرایند راهبرد است، انجام می‌شود. نشانک‌های ضعیف، تنها به صنعتی که شرکت در آن فعالیت دارد، ارتباط دارند، و بر دیگر حوزه‌های زندگی، تمرکز ندارند، زیرا از دیدگاه شرکت، مرتبط به آن محسوب نمی‌شوند. «نشانک‌های ضعیف»، یا چشم‌اندازهای آینده، بیشتر برای مشروعیت بخشیدن به تصمیم‌های مدیریت، در فرایند راهبرد، به جای طرح پرسش درباره نظام باور فعلی مدیریت، استفاده می‌شوند. «نشانک‌های ضعیف»، محرمانه تلقی شده، و درنتیجه، در سازمان انتشار نمی‌یابند. آن‌ها، بخشی از التزام مدیریت، باقی می‌مانند، و به کارکنان، درباره آن‌ها، اطلاع‌رسانی نمی‌شود.

در این حالت، نشانک‌های ضعیف، آن‌گونه که در این پایان‌نامه درک می‌شوند، جمع‌آوری نمی‌شوند، زیرا این نوع اطلاعات، مرتبط با سازمان فرض نمی‌شوند. از این گذشته، ترس از اطلاعات بسیار زیاد، که موجب سرریز می‌شود، وجود دارد.

فهرست مطالب کتاب

تقدیر و تشکر
چکیده
بخش نخست: خلاصه پایان‌نامه
مقدمه
دو مورد فرضی از کاربرد نشانک‌های ضعیف درون سازمان‌ها
مورد یک: کاربرد آزاد و باز نشانه‌ها درون سازمان
مورد دوم: استفاده از نشانک‌های ضعیف به‌منظور مشروعیت بخشیدن به تصمیم‌های مدیریت
خلاصه مقاله‌ها
مقاله اول: آن یک شگفتی‌ساز بود، یا صرفاً بی‌توجهی و کوری ما، نسبت به تغییر تدریجی؟
مقاله دوم: نشانه آینده و سه بُعد آن
مقاله سوم: فرایند دلالت نشانه آینده
مقاله چهارم: منابع خوب نشانک‌های ضعیف: یک تحقیق جهانی، درباره حوزه‌های مورد نظر آینده‌پژوهان برای یافتن نشانک‌های ضعیف
مقاله پنجم: پنجره آینده‌ها
پیوست 1: تعاریف نشانک‌های ضعیف توسط آینده‌پژوهان فنلاندی و نقد نشانک‌های ضعیف
پیوست 2: نشانک‌ ضعیف، نشانه یک موضوع نوآیند یا خود موضوع؟
پیوست 3: عینیت نشانک‌های ضعیف و ارتباط آن‌ها با دریافت‌کننده
پیوست 4: بحث درباره‌ قوت و تقویت نشانه‌ها
بخش دوم: مقاله‌ها
مقاله اول: آن یک شگفتی‌ساز بود یا صرفاً بی‌توجهی و کوری، نسبت به تغییر تدریجی
مقاله دوم: نشانه آینده و سه بعد آن
مقاله سوم: فرآیند دلالت نشانه آینده
مقاله چهارم: منابع خوب نشانک‌های ضعیف
مقاله پنجم: پنجره آینده‌ها
پیوست الف: پیش‌گفتارهای پرسش‌نامه
پیوست ب: طبقه‌بندی منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی
نویسنده
ناشر چاپیانتشارات دانشگاه عالی دفاع ملی تهران
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات294
زبانفارسی
شابک978-622-6885-49-2
موضوع کتابکتاب‌های مدیریت دانش
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی

برای دریافت کتاب نشانه‌های ضعیف در یادگیری آینده‌های سازمانی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.