معرفی و دانلود کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند

برای دانلود قانونی کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند

کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند نوشته گری ای. کلین، روش تصمیم‌گیری افراد در موقعیت‌های گوناگون و نحوه بهره‌گیری آن‌ها را از تجربیات پیشین خود در هنگام تصمیم‌گیری بررسی کرده است، همچنین تلاش بر این بوده که نحوه برخورد افراد با سردرگمی‌ها و فشارهای روزمره محیط خود از جمله گم کردن داده‌ها، ضیق وقت، اهداف مبهم و شرایط متغیر تحلیل شود.

گری ای. کلین (Gary A. Klein) در کتاب منابع قدرت (Sources of power: How people make decisions) به توانایی‌ها و قابلیت‌های انسانی پرداخته‌ است که معمولاً یا کم‌اهمیت تلقی شده‌اند و یا به آن‌ها توجهی نشده است. او در بررسی‌های خود بیشتر تمایل دارد در مورد تصمیم‌گیران با تجربه تحقیق کند چرا که تنها افرادی که در رابطه با حوزه‌ کاری خود اطلاعات و مهارت زیادی دارند برای اتخاذ تصمیمات پرخطر تعیین می‌شوند. از این گذشته کلاین تجربه را به ‌عنوان یک عامل اساسی منابع قدرت می‌داند. به همین دلیل فرماندهان محل اطفاء حریقی که برای بررسی انتخاب کرده است به‌طور میانگین بیست ‌و سه سال به‌ عنوان آتش‌نشان سابقه کاری داشتند و یا شطرنج‌بازهای انتخابی او هزاران بازی را پشت سر گذاشته بودند.

برای انجام این پژوهش‌ها گری ای. کلاین به همراه تیم پژوهشی‌اش در ایستگاه‌های آتش‌نشانی می‌خوابیدند و واحدهای مراقبت‌های ویژه را زیر نظر می‌گرفتند، بر تانک M-1، رزمناو سپر نیروی دریایی ایالات متحده و همچنین بالگردهای بلک هاوک و هواپیماهای آواکس سوار شدند. آن‌ها از این پژوهش‌های میدانی اطلاعات مفیدی آموختند که در کتاب به آن‌ها اشاره شده است.

در ادامه به جای اینکه نشان دهند چطور افراد هنگام انجام کارهایشان مطابق راهبرد‌های ایده‌آل خود رفتار نمی‌کنند، این انگیزه در آن‌ها به وجود آمد که به این موضوع بپردازند که چطور افراد می‌توانند در شرایط دشوار کارها را به‌ درستی پیش ببرند.

همه انسان‌ها در برخی شرایط از یک خرید پیش پا افتاده گرفته تا شرایط حساس در آتش‌نشانی، قادرند از تجربیات خود استفاده کرده و تصمیمی سریع و در عین حال کارآمد اتخاذ نمایند. شاید این‌طور به نظر برسد که خرید کردن در یک سوپرمارکت مهارتی چشمگیر نباشد، اما تنها زمانی به مهارت لازم برای انجام خرید پی خواهید برد که نحوه خرید یک خریدار آمریکایی با تجربه را با یک مهاجری که به‌ تازگی از کشور روسیه آمده است مقایسه کنید.

مثالی دیگر از تصمیم‌گیری در شرایط بسیار دشوار فرمانده محل اطفاء حریق است که در شرایط ضیق وقت شدیدی به سر می‌برد در حالی که مسئولیت کارکنان ساختمان چهار طبقه‌ای را که دارای چندین زنگ هشدار آتش‌سوزی است هم بر عهده دارد. پژوهش‌های گروه گری ای. کلاین بر این جهان پرمخاطره متمرکز است.

در بخشی از کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند می‌خوانیم:

بزرگ‌ترین خطر استفاده از شبیه‌سازی ذهنی این است که شما می‌توانید هرگونه شواهد متناقض دور از هم را تصور کنید. قدرت شبیه‌سازی ذهنی می‌تواند در برابر خودش نیز استفاده شود.

مثال همکار گستاخ را در نظر بگیرید. شما بر این باورید که گستاخی از سوء ظن به اینکه شما رازش را فاش کرده‌اید ناشی می‌شود. برای آزمایش این توجیه، از دوست مشترکتان می‌خواهید تا از او دلیل این رفتارش را جویا شود. دوستتان به شما می‌گوید که همکارتان متوجه هیچ‌گونه گستاخی نبوده و حس عصبانیتی نسبت به شما نداشته و هرگز هم فکر نکرده که شما ممکن است اطلاعات محرمانه‌اش را فاش کرده باشید. آیا کار شما در اینجا تمام می‌شود؟ حتی برای یک ثانیه هم نه. اگر همکارتان از گستاخی در رفتارش آگاه نیست، پس چه کسی آگاه است؟ به‌طور مشابه، عدم احساس هیچ‌گونه خشمی به طرز مشکوکی به انکار آن شبیه است که باعث می‌شود شما حتی بیشتر از توجیه خودتان قانع شوید. این ادعای همکارتان را مبنی بر اینکه هرگز فکر نمی‌کرده شما ممکن است رازش را فاش کرده باشید باور نمی‌کنید زیرا هر کسی که رازی را به کس دیگری بگوید باید این نگرانی‌ها را داشته باشد. به احتمال زیاد، همکارتان نمی‌خواسته در مقابل دوست مشترکتان بیمار پارانوئیدی به نظر برسد و به‌خوبی وانمود کرده است که مشکلی وجود ندارد. یا شاید هم دوست مشترکتان فرد قابل اعتمادی نبوده است. شاید این به‌اصطلاح دوست مشترکتان به‌طور عمد حقیقت را به شما نمی‌گوید تا شما را به دام بیاندازد، شاید او قصد دارد تا آن راز ارزشمند را از زیر زبان شما بیرون بکشد. شاید همه این‌ها از آن ناشی می‌شوند!

فهرست مطالب کتاب

1. شرح وقایع نیروهای مورد استفاده در تصمیم‌گیری‌های دشوار
2. آموختن از آتش‌نشان‌ها
3. مدل تصمیم‌گیری بر پایه‌ی شناخت قبلی
4. قدرت شهود
5. قدرت شبیه‌سازی ذهن
6. انهدام وینسنس
7. تاثیر تصویرسازی ذهنی بر تصمیم‌گیری
8. قدرت کشف نقاط قوت
9. وجوه غیرخطی حل مسئله
10. قدرت دیدن امور مخفی
11. قدرت روایت‌ها
12. قدرت استعاره‌ها و قیاس‌ها
13. قدرت ذهن‌خوانی
14. قدرت تفکر تیمی
15. قدرت تحلیل استدلالی و مسئله فوق‌العاده بودن
16. چرا افراد خوب تصمیمات ضعیف می‌گیرند
17. نتیجه‌گیری
یادداشت‌ها

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند
نویسنده
مترجممحسن جلیلوند، بهنام باقری
ناشر چاپیانتشارات دانشگاه عالی دفاع ملی تهران
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات431
زبانفارسی
شابک978-622-248-076-9
موضوع کتابکتاب‌های مهارت‌های رهبری
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند

Maziyar Bahrami
۱۴۰۰/۰۴/۰۲
کتاب بسیار خوبی هست به لحاظ محتوا، اما با توجه به تجربه خودم فکر کنم از پروژه‌های کسری خدمت برای ترجمه‌اش استفاده شده، ترجمه رو نمی‌پسندم ولی بد هم نبود، بعد از خوندن کتاب زبان اصلیش رو پیدا کردم و دانلود کردم، پیشنهاد میکنم اگر زبانتون هم متوسطه بعد از خوندن این کتاب نسخه اصلی رو هم بخونید
TahminehBaadl
۱۳۹۹/۱۲/۲۴
مطالب واقعا مفید بود فقط ترجمه اشکالاتی داشت پاورقی هم در پایین صفحه فقط عدد نوشته شده بود
اشکان زمانی
۱۳۹۹/۰۵/۲۸
فوق العاده مضنون جالبی داره به شدت پیشنهاد میشه
مشاهده همه نظرات 3

راهنمای مطالعه کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند

برای دریافت کتاب منابع قدرت: مردم چگونه تصمیم می‌گیرند و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.