معرفی و دانلود کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری

عکس جلد کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری
قیمت:
۹۵,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری

پرستاری شاخه‌ای از علوم پزشکی است که امروزه نیاز به حرفه‌ای شدن در این رشته بیش از پیش حس می‌شود. کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری نوشته‌ی مریم بریم زاده، مهوش صلصالی و فریبا طالقانی با نگاهی جامع زوایای تخصصی علم پرستاری را به مخاطب معرفی می‌کند.

در میان رشته‌های علوم پزشکی، پرستاری از گستردگی ویژه‌ای برخوردار است که نیاز به رشد روزافزون متدهای آموزشی دارد. کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری با رویکردی پژوهشی چگونگی وارد شدن به فرآیند حرفه‌ای شدن در رشته‌ی پرستاری را مورد توجه قرار داده است. این کتاب میان فلسفه، دانش و تئوری، ارتباطی را جست‌وجو می‌کند که تاثیر زیادی در عملکرد پرستاران دارد. توجه به این ارتباط، پایه‌های علمی پرستاری را تقویت کرده و دقت پرستاران را در به‌دست‌آوردن یک رویکرد حرفه‌ای فزونی می‌بخشد.

نویسندگان کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری در دیباچه‌ی کتاب به این نکته اشاره می‌کنند که کسب علوم نوین و ارتقای دانش برای هر انسانی لازم است. آگاهی بشر و کسب دانش بیش از هر چیز به فلسفه‌ورزی و تحقیق امور وابسته است و رهایی از سنت‌های فکری روند آگاهی را سرعت می‌بخشد. انسان متفکر امروزی و همین‌طور پژوهشگران و دانشجویان برای سپری کردن زندگی به شکلی درست و پرفایده نیاز به خردورزی و تبادل اندیشه دارند. کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری پژوهشی را صورت می‌دهد که به شناخت کاملی از پایه‌های علمی پرستاری منجر شود و مطالب مرتبط با مراقبت‌های کیفی و مبتنی بر پایه‌های علمی، فلسفی و نظریه‌های پرستاری را نیز درون خود داشته باشد.

معرفی و دانلود کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری

همان‌طور که از عنوان کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری پیداست، مریم بریم زاده، مهوش صلصالی و فریبا طالقانی در این کتاب که شامل چهار فصل است، تلاش می‌کنند علم پرستاری را در ریشه‌های فلسفی بررسی کنند. از این رو نویسندگان در فصل اول این کتاب مراحل شکل‌گیری و رشد برخی از دیدگاه‌های فلسفی به جهان هستی را شرح می‌دهند. در این فصل از کتاب، جریان‌های فلسفی تاثیرگذار در تاریخ فلسفه به اختصار معرفی می‌شوند. فلسفه‌ی قدیم، فلسفه‌ی قرون وسطایی، فلسفه‌ی مدرن (دوره‌ی رنسانس و عصر علم)، تجربه‌گرایی، مثبت‌گرایی منطقی، عملگرایی، دید ادراکی، تئوری حقیقت Theory of Truth و اگزیستانسیالیسم (اصالت وجود) از جمله مواردی هستند که در این بخش معرفی می‌شوند.

فصل دوم کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری با عنوان دانش پرستاری، به موضوعات متنوعی در جهت پیشرفت موضوع کتاب اختصاص دارد. در این فصل به مواردی همچون تئوری دانش، الگوهای آگاهی و دانش در دیسیپلین پرستاری، اخلاق (آگاهی اخلاقی)، کاربرد الگوهای دانش در پرستاری، طبقه‌بندی دانش بشری، پرستاری به عنوان یک رشته‌ی مراقبتی پرداخته می‌شود. مریم بریم زاده، مهوش صلصالی و فریبا طالقانی در فصل سوم این کتاب، تئوری پرستاری را از زوایای مختلف مورد کندوکاو قرار می‌دهند. تئوری پرستاری در این فصل با در نظر گرفتن موضوعاتی مثل منشاء توسعه‌ی تئوری، عملکرد پرستاری موجود، عملکرد ایده‌آل پرستاری، محیط حمایتی تئوریک و ارتباطات همبستگی یا وابستگی تشریح می‌شود.

کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری نوشته‌ی مریم بریم زاده، مهوش صلصالی و فریبا طالقانی توسط انتشارات بشری منتشر شده است.

کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری مناسب چه کسانی است؟

این کتاب برای دانشجویان رشته‌ی پرستاری و همچنین علاقه‌مندان به آشنایی با این رشته مناسب است.

در بخشی از کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری می‌خوانیم

علم پرستاری یک سیستم ارتباطی بین واکنش‌های انسان در طیف سلامت، بیماری، حیطه‌های فرهنگی، اجتماعی، رفتاری و بیولوژیک را نشان می‌دهد. هدف علم پرستاری معرفی ماهیت پرستاری برای درک و توضیح سودمندی آن برای نوع بشر است. علم پرستاری بیشتر بر اساس دیدگاه تجربی علم استوار است و بر استدلال عینیت پیشگویی و کنترل تاکید دارد. علم پرستاری توسعه دانش آن را در آینده جهت می‌دهد و دانش را برای همه حوزه‌های آن فراهم می‌آورد. ماهیت علم پرستاری در طی 25 سال گذشته مورد بحث اساتید این دیسیپلین بوده است. مباحث اولیه پیرامون این سوال دور می‌زد که آیا پرستاری یک علم پایه یا کاربردی است؟ در سال‌های اخیر نقش سومی به آن اضافه شده و آن این است که پرستاری یک علم عملیاتی است. اگرچه بعضی از پرستاران پرداختن به این موضوع را بی‌اهمیت و گاهی اوقات مضر می‌دانند، کسانی مانند جانسون پرداختن به این موضوع را برای پیشرفت این حرفه بااهمیت تلقی می‌کنند. علم بطور گسترده به‌عنوان دانش تجربی که با تجربه آزمون می‌شود تعریف می‌گردد. بنابراین دانش علمی دانشی است که ماهیت عمومی دارد. هدف علم پرستاری توضیح و درک پدیده‌های انسانی است، وقتی که علم پرستاری به‌عنوان یک علم عملیاتی مفهوم پیدا می‌کند ارتباط قوی بین هنر پرستاری و علم پرستاری مشخص می‌گردد. قواعد علمی و اصول عملکرد پرستاری می‌تواند پایه هنر پرستاری را بسازد و بالاخره بعضی پرستاران عقیده دارند که پرستاری یک علم پایه، کاربردی و عملیاتی است.

فهرست مطالب کتاب

فصل اول: مقدمه‌ای بر علم و فلسفه
فصل دوم: دانش پرستاری
فصل سوم: تئوری پرستاری
فصل چهارم: نظریه و نظریه‌پردازان پرستاری
فرهنگ اصطلاحات
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری
نویسنده، ،
ناشر چاپینشر بشری
سال انتشار۱۳۸۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات168
زبانفارسی
شابک978-964-7203-80-7
موضوع کتابکتاب‌های پرستاری داخلی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری

برای دریافت کتاب فلسفه، دانش و نظریه‌های پرستاری و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.