معرفی و دانلود کتاب صوتی خلاصه کتاب اشتیاق: حقیقتی شگفت آور در پس پردهی آنچه به ما انگیزه میدهد
برای دانلود قانونی کتاب صوتی خلاصه کتاب اشتیاق: حقیقتی شگفت آور در پس پردهی آنچه به ما انگیزه میدهد و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی خلاصه کتاب اشتیاق: حقیقتی شگفت آور در پس پردهی آنچه به ما انگیزه میدهد
دانیل اچ. پینک در کتاب صوتی خلاصه کتاب اشتیاق: حقیقتی شگفت آور در پس پردهی آنچه به ما انگیزه میدهد، به شما روشها و رهمنودهای مفیدی برای انگیزه دادن به خودتان و اطرافیانتان ارائه میکند.
کتاب صوتی اشتیاق (Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us) به بررسی آنچه حقیقتا به افراد انگیزه میدهد، پرداخته و به شما کمک میکند تا درک کنید که انگیزه همیشه علتهای بیرونی نخواهد داشت. این اثر که از عناوین پرفروش نیویورکتایمز به شمار میرود، جعبه ابزاری برای کمک به شماست تا راهی بهتر برای مدیریت موسسه خود پیدا کنید، حرفه شغلی را راهبری کرده، یا به کودکانِ خود کمک کنید.
دانیل اچ. پینک (Daniel H Pink) دربارهی آنکه چرا در مشاغل مدرن، تنبیه و تشویق دیگر کارایی ندارند، به تحقیق پرداخته و نگاه انگیزشیِ تازهای را پیشنهاد میکند که هماهنگی، خلاقیت و عملکرد کلی سازمانی را ارتقا میدهد.
نوع انگیزههایی که شما برای اشخاص در محل کار یا خانه به وجود میآورید، به روزمره و یا خلاقانه بودن کاری که شما از آنها میخواهید بستگی دارد. پاداشهای ظاهری، همچون درآمد و مزایا برای کارهای معمولی مناسباند. اما این پاداشها، کارایی شغلهای خلاق را کاهش میدهند. سازمانهایی که هنوز روی پاداش و تنبیه برای انگیزش در اشخاص اصرار دارند، با خطر از دست دادن بهترین استعدادها و سوددهی بلند مدت خود روبهرو هستند.
در کسب و کارهای خلاقانه، ایجاد فضایی که مهارت، استقلال و هدف در آن رشد مییابد، بهتر و بهینهتر ایجاد انگیزه میکند، زیرا بعضی از عمیقترین نیازهای روانی اشخاص را رفع میکند. پاداشهای غیرمنتظره مخصوصا در قالب تجلیل یا بازخورد مثبت، هم برای اشخاصی که کارهای روزمره و معمولی انجام میدهند و هم برای اشخاصی که کارهای خلاقانه میکنند، مفید به فایده است.
پینک، با استفاده از تحقیقات علمی و مطالعات موردی روی شرکتهای معروف جهان، آنچه را که خودش انگیزهی شماره 3.0 خطاب کرده، توضیح میدهد. در واقع به نظر او شما به اشخاص انگیزه نمیدهید. شما شرایطی را ایجاد میکنید که آنان را قادر سازد تا خود، انگیزهی درونی و اصلی خویش را پیدا کنند.
دنیل اچ. پینک کتابهای بسیاری با موضوع مدیریت و کسب و کار به نگارش درآورده که مورد توجه خیلی از دانشجویان دانشکده کسب و کار هاروارد قرار گرفته است. کتاب حاضر که خلاصهای است از کتاب اصلی اشتیاق، از معروفترین کتابهای اوست و در سال 2013 جایزه کتاب برتر را از آن خود کرده است.
جملات برگزیده کتاب خلاصه اشتیاق:
- به کارمندان برای افزایش دادن سطح مشارکت در کار، اختیار تام دهید.
- پاداشهای بیرونی، معمولا میزان مشارکت، ثمربخشی، و خلاقیت را کاهش میدهند.
- برای حداکثر بهرهبرداری از افراد، محیطی را ایجاد کنید که نیازهای روانی آنها را تامین کند.
- برای کارهای غیر رسمی زمان و مکان در نظر بگیرید تا سرعت ابتکار و نوآوری را افزایش دهید.
- اهداف و وظایف را به اهداف سازمانی گره بزنید، تا کارمندان را همچون همیشه باانگیزه نگه دارید.
- پاداشها را در قالب تشویقیهای از پیش تعیین نشده بدهید تا انگیزههای درونی، دستنخورده بمانند.
- با قرار دادن کارکنان در چالشهائی که با توانائیهاشان همخوانی دارند، زمینه ایجاد تسلط را فراهم کنید.
در بخشی از کتاب صوتی خلاصه اشتیاق میشنویم:
چنانچه میزان پول، بیش از آن مقداری شود که عرف جامعه آن را منصفانه و منطقی میداند، دیگر ایجاد انگیزه نمیکند. میزان زیاد از حد آن، و میزان زیاد از حدِ دیگر پاداشهای بیرونی، سدّ راه نوآوری و انگیزه خواهند بود. وقتی که بحث، بحث پاداشهای بیرونی باشد، آنچه زمانی صرفا بازی بود، تبدیل به کار و وظیفه میشود.
"بهترین بهرهجویی از پول به عنوان یک محرّک آنست که تنها آن اندازه به افراد پول بپردازیم که دیگر صحبت پول را نکنند".
در آزمایشی در دهه 1970، کودکانی که در قبال تمام کردن نقاشی، قول جایزه گرفته بودند، در جلسات بعدی، نسبت به کسانی که جایزهای از پیش تعیین نشده گرفتند، یا آنها که اصلا جایزهای دریافت نکردند، نقاشی کمتری کشیدند. محققان نتیجه گرفتند پاداشهایی که به نتایج و محصولات مشروط بستگی داشتند، تاثیر نامطلوبی بر عملکرد طولانی مدت داشتند، زیرا از لذت انجام آن کارها کم میکردند. پرداخت پول به کودکی، به ازای مطالعهی بیشتر، یا به طراح برای طراحی بیشتر، استثنائاً در کوتاه مدت خوب به کار میآید. اما در طولانی مدت، کودک و طراح، هر دو علاقهشان را به آن کارها از دست میدهند.
پینک، نتایج حاصله از آزمایشاتی که در هند انجام شدند و تحلیلهای سیستم "پول در ازای کار" شرکتها را کنار هم گذاشت تا نشان دهد که طرحهای انگیزشیِ سطح بالاتر، عملکرد بدتر را در پی خواهند داشت. نه تنها انگیزههای بیرونی، جلوی انگیزههای درونی را برای انجام کارهای خلاقانه میگیرند، بلکه به صورت مخاطرهآمیزی، اعتیادآور هم هستند. شور و شعفی که به خاطر پاداشها به انسان دست میدهد، با گذشت زمان کمرنگ میشود و افراد، پاداشهای سطح بالاتری نیاز خواهند داشت تا مثل روز اول کار کنند. افرادی که پاداش دریافت میکنند، هر بار که میخواهند همان کار را انجام دهند، انتظار پاداش دارند. در گذر زمان، آنها به جایی میرسند که در قبال همان زحمت قبلی، پاداشهای بالاتری را طلب میکنند.
همان وعده پاداشی که قبل از شروع کار به افراد داده میشود، نشانهی آن است که کار خواسته شده، لذتبخش و یا باب میل نیست. اگر آن کار لذتبخش بود، نیازی نبود که خروجی کار به پاداش وابسته شود. گذشته از این، وعدهی پاداش، رفتار خطرجویانه را تقویت میکند. این رفتار، به راحتی به تفکرهای کوتاه مدت، تصمیمهای غلطتر، و عملکرد غیر استاندارد ختم میشود.
فهرست مطالب کتاب صوتی
مشخصات کتاب صوتی
نام کتاب | کتاب صوتی خلاصه کتاب اشتیاق: حقیقتی شگفت آور در پس پردهی آنچه به ما انگیزه میدهد |
نویسنده | دنیل اچ. پینک |
مترجم | علیرضا یزدانی |
راوی | محسن زرآبادی پور |
ناشر صوتی | شادن پژواک |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | MP3 |
مدت | ۵۰ دقیقه |
زبان | فارسی |
موضوع کتاب | کتابهای موفقیت شخصی |