معرفی و دانلود کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی
برای دانلود قانونی کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی
متیو ام. برگ در کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی به شرح این موضوع میپردازد که روانشناسان بالینی چگونه میتوانند به بیماران قلبی کمک کنند تا رفتارهای پرخطر خود را تغییر دهند و با شرایط سازگارتر شوند. این کتاب یکی از جلدهای مجموعهی سلامت بالینی انجمن روانشناسی آمریکاست که در سال 2019 منتشر شده است.
درباره کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی
در دنیای امروز، بیماریهای قلبی از دلایل مهم مرگومیر به شمار میآیند. افزایش سن، دیابت، چاقی و حمایت پایین اجتماعی از جمله عواملی هستند که رخدادهای قلبی - عروقی را افزایش میدهند. خبر خوب اینجاست که عوامل خطرساز قابل اصلاح و تعدیل هستند و این موضوعیست که متیو ام. برگ (Matthew M. Burg) در کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی (Psychological Treatment of Cardiac Patients) مفصلاً به آن پرداخته است.
متیو برگ تجربیات منحصربهفرد خود از سالها فعالیت در عرصهی روانشناسی قلب را با متخصصان سلامت در میان گذاشته و از این طریق به آنها کمک میکند تا بتوانند از پس چالشهایی که هنگام درمان بیماریهای قلبی با آن مواجه میشوند، برآیند. همچنین در این کتاب حجم زیادی از اطلاعات کالبدشناسی و فیزیولوژی ارائه شده و تصاویری که در کتاب وجود دارد و خواننده به آن ارجاع داده میشود، باعث فهم بهتر این اطلاعات میشود.
کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی متشکل از سه بخش و ده فصل است و ساختاری چنین دارد: نویسنده در فصل اول اجمالاً ساختار و کارکرد قلب را بررسی میکند و به فرآیندهایی میپردازد که در تنظیم فعالیت قلب دخیل هستند. فصل اول به نوعی کالبدشناسی قلب است. پس از آن در بخش بعدی، از سببشناسی بیماریها میخوانیم؛ یعنی متیو ام. برگ با رویکردی تاریخی به علم پزشکی و روانشناسی نگریسته است. نویسنده در فصل سوم کتاب بر «درمان» تمرکز دارد؛ او نکات روانشناختی پنهان در درمانهای موجود برای بیماریهای قلبی را شرح میدهد. حمایت اجتماعی و تأثیر بیمارهای کرونری قلب بر خانواده و یکپارچهسازی جنبههای روانشناختی و پزشکی مراقبت از بیماران قلبی از دیگر بخشهای مهم این کتاب است.
گفتنیست این کتاب اولین بار در سال 2019 منتشر و توجه متخصصان سلامت روان و پزشکان قلب را به خود جلب کرده است. مطالعهی این اثر به روانشناسان این اطمینان را میدهد که میتوانند با با متخصصان قلب و پرستاران تعامل کنند و همچنین اطلاعات موردنیاز را به بیمار منتقل سازند. چرا که دانش منتقلشده در کتاب حاضر بسیار غنی است.
امین رفیعی پور و پوران سامی از مترجمان خوب کشورمان کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی را به فارسی برگرداندهاند و انتشارات نسل نواندیش این کتاب را روانهی بازار کرده است.
کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی مناسب چه کسانی است؟
درمانگرانی که در حوزهی پزشکی مشغول هستند و دانشجویانی که بهدنبال تمرین در حوزهی روانشناسی سلامت بالینی هستند، از مخاطبان اصلی کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی به شمار میآیند.
با متیو ام. برگ بیشتر آشنا شویم
متیو ام. بِرگ، دانشیار دانشکدهی پزشکی دانشگاه هیل است. او مدرک دکترای خود را از دانشگاه ویرجینیای غربی دریافت کرده و مقطع پسادکتری را در دانشکده پزشکی دانشگاه دوکی گذرانده است. او بیش از 125 مقالهی علمی - پژوهشی در مجلات معتبر به چاپ رسانده که در ادامه نام برخی از این مقالات را مطالعه میکنید: «طب روانتنی، قلبشناسی آمریکا، طب داخلی، بیماریهای عاطفی و طب مولکولی»
در بخشی از کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی میخوانیم
اگرچه عوامل هیجانی (خشم، خصومت، افسردگی) حوزه اصلی موردتمرکز تحقیقات انجامشده درباره عوامل روانشناختی و CHD بوده، اما بیشترین میزان خطر CHD مربوط به «عوامل خطر سنتی» شامل مصرف دخانیات، رژیم غذایی، سبک زندگی بیتحرک و رفتارهای مرتبط مانند پیروی از درمان است. تحقیقات زیادی درباره انتخاب سبک زندگی، عوامل و ساختارهای مؤثر در تداوم این انتخابها و بهترین رویکردها برای ایجاد و حفظ تغییرات در سبک زندگی انجام شدهاند. روانشناس نقش مهمی در این تلاشهای رفتاری دارد. در سالهای اخیر، برنامهها و اقدامات بهداشت عمومی (بهعنوانمثال، اطلاعیههای خدمات عمومی، بیلبوردها، تبلیغات رسانهای، بستهبندی محصولات توتون و تنباکو) میزان مصرف دخانیات را به میزان قابلتوجهی کاهش داده و این اقدامات بهواسطه تحقیقات روانشناسی درباره قالببندی پیامها به ثمر رسیدهاند. بهطور همزمان، برنامههای ترک دخانیات نیز بهشکل فراگیری توسعه یافتهاند. این برنامهها از اصول تغییر رفتار، مانند مصاحبه انگیزشی، تعیین هدف، تقویت و کنترل محرک و استفاده از حمایت دیگران برای تحقق هدف ترک سیگار استفاده میکنند.
برنامه پیشگیری از دیابت (یک گروه تحقیقاتی برنامه پیشگیری از دیابت، 2002) که یک کارآزمایی بالینی چندمرکزی بود و نشان داد که کاهش وزن مختصر توأم با تغییرات رژیم غذایی و افزایش فعالیت بدنی مانع از بروز بیماری دیابت نوع 2 در شرکتکنندگان مطالعه میشود، ازجمله برنامههایی بود که رویکردهای مربوط به سبک زندگی سالم را به بهترین نحوی تبیین کرد. شرکتکنندگان در گروه مداخله سبک زندگی، یک برنامه فشرده رژیم غذایی (خوردن چربی کمتر و کالری کمتر) و ورزش (درکل 150 دقیقه در هفته) و اصلاح رفتاری را دریافت کردند. مدیران این پروژه یک برنامه آموزشی 16جلسهای را که کاملاً انعطافپذیر، حساس به فرهنگ و فردی بود، طی 24 هفته اول پس از ثبتنام بهصورت یکبهیک به شرکتکنندگان آموزش دادند.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار مترجم
مقدمه مجموعه
تقدیر و تشکر
مقدمه
1: مروری بر بیماریهای قلبی برای متخصصان سلامت روان
2: سببشناسی بیماریهای قلبی و عوامل اجتماعی فرهنگی مرتبط با آن
3: درمان طبی بیماریهای قلبی
4: ارزیابی و درمان افسردگی
5: ارزیابی و درمان اضطراب
6: ارزیابی و درمان اختلالات خواب
7: ارزیابی و درمان اختلالات عملکرد جنسی
8: حمایت اجتماعی و تأثیر بیمارهای کرونری قلب بر خانواده
9: مراقبت از بیماران قلبی در مراحل پایانی زندگی
10: یکپارچهسازی جنبههای روانشناختی و پزشکی مراقبت از بیماران قلبی
منابع
درباره نویسنده
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب درمان روانشناختی بیماران قلبی |
نویسنده | متیو ام. برگ |
مترجم | امین رفیعی پور، پوران سامی |
ناشر چاپی | انتشارات نسل نواندیش |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 240 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-220-729-8 |
موضوع کتاب | کتابهای روانشناسی بالینی |