معرفی و دانلود کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی
برای دانلود قانونی کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی
کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی اثر امیرحسین زمان و علیرضا کشاورز باحقیقت است که در آن به توضیح روشها و مبانی مربوط به تعمیر بردهای الکترونیکی پرداختهاند. همهی مباحث مربوط به قطعات و تکنیکهای مورد نیاز جهت تعمیر بردهای الکترونیکی در این اثر به مخاطبان ارائه شدهاند.
دربارهی کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی
تغییرات در زندگی روزمرهی انسانها و گرایش آنها به زندگی ماشینمحور نقش دنیای الکترونیک را بیشازپیش پررنگتر کرده است. علاوه بر آن، پیشرفت دانش و فناوری باعث شده تعمیر بردهای الکترونیکی نقش بسیار مهمی در دنیای الکترونیک داشته باشند. کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی اثر امیرحسین زمان و علیرضا کشاورز با حقیقت ، بهتفصیل به این مبحث پرداخته است. نویسندگان در این کتاب مطالب جامعی را در حوزهی شناخت و تعمیر قطعات الکترونیکی موجود در تمام بردهای الکترونیکی ارائه کردهاند تا تمام علاقهمندان به این حرفه بتوانند به آسانی روشهای موجود را به کار بگیرند.
کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی شامل دو بخش است؛ در نخستین بخش این کتاب، شناخت، تست و عیبیابی قطعات الکترونیکی محور بحث قرار گرفته است. در راستای اهداف این بخش، نویسندگان مولتیمتر و انواع آن را بررسی کردهاند. در کنار این مطالب، تصاویر موجود در این قسمت از کتاب میتواند راهنمای خوبی برای مخاطب باشد. همینطور با توجه به اینکه تنوع مولتیمترها زیاد است، قیمت هر مولتیمتر نیز به ویژگیهای خاصی بستگی دارد؛ در راستای این موضوع، نویسندگان در بخش ابتدایی کتاب به نکات مربوط به قیمت، خرید و استفاده از مولتیمتر نیز کردهاند. یکی از اندازهگیریهای مهم با مولتیمتر، اندازهگیری میزان ولتاژ است که نویسندگان در مبحث اندازهگیری ولتاژ و در همین فصل به آن پرداختهاند. در کنار آن، مباحث جریان و مقاومت، مقاومتهای SMD، داشتن مقاومت با مقدار دلخواه، نحوهی تست کردن مقاومت، نحوهی تست کردن مقاومت AC و... بیان شده و مباحث پیشین را تکمیل میکنند.
تکنیکهای عیبیابی عنوان دومین فصل کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی است که نویسندگان در آن از قرار دادن و خارج کردن قطعات SMD، مراحل عملی مربوط به جدا کردن قطعه از روی برد، جیاگذاری قطعه روی برد و... سخن به میان آوردهاند. آموزش و کاربرد لحیمکاری بخش مهم دیگر این کتاب است که در همین فصل و در کنار مباحثی نظیر تعریف فیبر مدار چاپی، قلع، روغن لحیمکاری و چهار مرحله از اصول کلی لحیمکاری و نکات عملی دراینباره مطرح شده است.
انتشارات نبض دانش، کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی را روانهی بازار کرده است.
کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی برای چه کسانی مناسب است؟
مبانی، روشها و نکات کاربردی این کتاب میتواند برای کسانی که در زمینهی تعمیر بردهای الکترونیکی فعالیت میکنند، راهگشا باشد. تصاویر موجود در کتاب نیز برای آن دسته از مخاطبان کتاب که عیبیابی بردها و روش برطرف کردن آن را بهطور دقیق مدنظر دارند، کمککننده خواهد بود.
در بخشی از کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی میخوانیم
مولتیمتر / دو نوع مولتیمتر داریم: دیجیتال و آنالوگ
در مولتیمتر دیجیتال مقادیر اندازهگیری شده توسط ارقام دیجیتالی و در نوع آنالوگ با استفاده از عقربه نمایش داده میشود. برای تست و آزمایش و انجام عملیات عیبیابی مدارات و قطعات مختلف الکترونیکی میبایست که هر دو نوع مولتیمتر را داشته باشیم. در مورد نحوه عملکرد هر دو نوع مولتیمتر صحبت خواهیم کرد. ویژگی های مولتی مترها و تفاوتهای بین آنها را بیان میکنیم.
در مولتیمترهای دیجیتال و آنالوگ معمولا یک کلید سلکتور چرخشی به منظور تعیین رنج اندازهگیری وجود دارد. برخی از مولتیمترهای دیجیتال قابلیت Auto Ranging دارند یعنی به صورت اتوماتیک و بدون نیاز به سلکتور بر روی رنج مورد نظر قرار میگیرند. تنها میبایست که نوع پارامتر اندازهگیری تعیین شود.
فهرست مطالب کتاب
1. شناخت، تست و عیبیابی قطعات الکترونیکی
1.1. مولتیمتر
1.2. استفاده از مولتیمتر
1.3. اندازهگیری ولتاژ
1.4. اندازهگیری جریان
1.5. اندازهگیری مقاومت
1.6. نحوهی خواندن مقدار مقاومتهای با 4 نوار رنگی
1.7. مقاومتهای SMD
1.8. داشتن مقاومت با مقدار دلخواه
1.9. نحوهی تست کردن مقاومت
1.10. نحوهی تست کردن مقاومت AC
1.11. شبکههای مقاومتی
1.12. نحوهی تست پوزیستور Positor
1.13. تخمین مقدار مقاومت سوخته
1.14. تست پناسیومتر (مقاومت متغیر)
1.15. طریقهی ایجاد خازن، مقاومت، سلف و دیود با مقدار مورد نظر
1.16. تست اتصال
1.17. سلف
1.18. خازن
1.19. دیود
1.20. تزانزیستپر
1.21. تریستور
1.22. ترایاک
1.23. کریستال
1.24.رله
1.25. تست
2. تکنیک های عیبیابی
2.1. جازدن و درآوردن قطعات SMD
2.2. مراحل عملی مربوط به جدا کردن قطعه از روی برد (REBALL)
2.3. جاگذاری قطعه روی برد
2.4. برداشتن قطعه از روی برد و پاک کردن قلع و پایههای جامانده
2.5. آموزش لحیمکاری
2.6. کاربرد لحیمکاری
2.7. فیبر مدار چاپی چیست؟
2.8. قلع
2.9. روغن لحیمکاری (FLUX)
2.10. چهار مرحله از اصول کلی لحیمکاری
2.11. هویه لحیمکاری
2.12. نوک هویه
2.13. نگهدارنده هویه
2.14. نکات عملی که در حین لحیمکاری میبایست به آنها توجه کرد
2.15. بررسی با جزییات بیشتر مراحل لحیمکاری
2.16. لحیمکاری دو تکه سیم و اتصال آنها به یکدیگر
2.17. لحیمکاری فیبرهای سوراخدار
2.18. قلعزدایی
2.19. انواع نقطه اتصال
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تست قطعات و تکنیکهای اساسی در تعمیرات کلیه بردهای الکترونیکی |
نویسنده | امیرحسین زمانی، علیرضا کشاورز باحقیقت |
ناشر چاپی | انتشارات نبض دانش |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 119 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7703-71-7 |
موضوع کتاب | کتابهای مهندسی برق |