معرفی و دانلود رایگان ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171

عکس جلد ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171 و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171

ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171 منتشر شد. خلاصه اسطوره‌ی «مرگ هکتور»، نگاهی به رمان «خانواده‌ی تیبو»، معرفی برنده‌ی جایزه‌ی نوبل «هان کانگ»، بررسی روانشناختی فیلم «من تونیا هستم»، نگاهی به فیلم «اسرافیل»، معرفی رمان «آمریکا آمریکا» و ... از جمله عناوینی است که در این شماره از مجله می‌خوانید.

چوک اولین ماهنامه الکترونیک (پی‌دی‌اف) ادبیات داستانی ایران است که به سردبیری‌ مهدی رضایی، اولین شماره‌ی آن در شهریور سال 1388 منتشر شد و همچنان ادامه دارد. کانون فرهنگی چوک، متعلق به هیچ سازمان و نهاد خاصی نیست و برخاسته از همت عده‌ای جوان دوست‌دار ادبیات است که قصد دارند در جهت ارتقای فرهنگ و ادبیات فارسی در حوزه‌ی داستان تلاش کنند.

در بخشی از ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171 می‌خوانیم

هان کانگ هنگام انتشار «بدون خداحافظی» همچنین بیان کرد که: «در حین نوشتن «پسر می‌آید»، دچار دگرگونی‌هایی شده بودم که راه برگشتی برای من وجود نداشت. کابوس‌ها و سوالاتی که در حین نوشتن آن رمان برایم پیش آمد، چیزی شد که تا آخر عمر با خود خواهم داشت. اما در حین نوشتن این رمان (بدون خداحافظی) خیلی خوب شدم. هنگام نوشتن «پسر می‌آید» کابوس‌ها و مرگ را تجربه کردم که در اعماق وجودم می‌آمد، در حین نوشتن این رمان، عبور از مرگ به زندگی را تجربه کردم. احساس می‌کنم این رمان من را نجات داد. از آنجایی که من اینطور از مرگ به زندگی رسیدم، فکر میکنم رمان بعدی من بافت متفاوتی با این رمان خواهد داشت.»

کتاب «اعمال انسانی»، یکی از شاهکارهای هان کانگ به‌شمار می‌رود و روایتگر جنبش اعتراضی دانشجویان کره‌جنوبی و کوشش جمعی آن‌ها برای احقاق حقوقشان و همینطور عدالت است. نویسنده در این رمان سیاسی، پرتره‌ای بی‌زمان و تمثیلی از رویدادی تاریخی را به تصویر می‌کشد؛ تصویری از واقعیت و سبوعیت ظلم و ستم، و سرود طنین‌انداز آزادی که منتهای آمال بشریت است.

فهرست مطالب

یادداشت: مولانا و عشق ...
باورهای عامیانه: کلاغ
خلاصه اسطوره: مرگ هکتور
معرفی برنده جایزه نوبل: هان کانگ
بررسی مجموعه داستان: هم سیب، هم ستاره؛ راضیه تجار
یادداشتی بر رمان: تولستوی و مبل بنفش؛ نینا سنکویچ
نگاهی به رمان: خانواده تیبو؛ روژ مارتن دوگار
بررسی داستان: گناهکار شهر تولدو؛ آنتوان چخوف
معرفی رمان: آمریکا آمریکا؛ الیا کازان

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171
ناشر چاپی خانه داستان چوک
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات146
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های مجله ادبی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171

سمانه نوری
۱۴۰۳/۰۸/۲۵
این کتاب در واقع ماهنامه است و مطالبی که درون کادر وسط هر صفحه آورده شده جالب است کتابی بی نظیر از جنبش دانشجویان برای احقاق حفوقشان و اعتراضی بسیار محق جالب است خوندن سرگذشت این اسطوره ها
فاطمه کوشکی
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
ماهنامه ادبی همیشه برام جذاب بوده و این ماهنامه جالب و خواندنی بود.
مهدی.م
۱۴۰۳/۰۸/۱۱
عالیه داستان جذاب و زیبا
مشاهده همه نظرات 3

راهنمای مطالعه ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171

برای دریافت ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 171 و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.