نقد، بررسی و نظرات کتاب بازی گونه سازی (گیمیفیکیشن) - برایان برک
4.4
74 رای
مرتبسازی: پیشفرض
این کتاب که به بررسی مفهوم "بازی گونه سازی" (Gamification) می پردازد، توانسته جنبه های تئوری و کاربردی این مفهوم را به خوبی پوشش دهد. یکی از نقاط قوت آن، ارائه مثال های واقعی و راهکارهای عملی است که به خوانندگان کمک می کند تا اصول بازی گونه سازی را در زمینه های مختلف مانند آموزش، کسب وکار و فناوری به کار بگیرند. این کتاب همچنین با زبانی نسبتاً روان و قابل فهم نوشته شده است که برای طیف گسترده ای از مخاطبان جذاب است. با این حال، ممکن است در برخی بخش ها، تمرکز بیش از حد بر مفاهیم پایه ای و تکرار برخی نکات، خوانندگان حرفه ای تر را کمتر راضی کند. همچنین، در بعضی قسمت ها، تحلیل های عمیق تر یا ارائه پژوهش های نوین می توانست به غنی تر شدن محتوای کتاب کمک کند. تنوع بیشتر در ارائه مثال ها نیز می توانست کتاب را جامع تر کند. در مجموع، این اثر برای افرادی که به دنبال آشنایی اولیه با بازی گونه سازی و کاربردهای آن هستند، منبعی مناسب محسوب می شود. اما برای کسانی که به دنبال رویکردهای تخصصی تر یا تحلیل های پیشرفته تری هستند، ممکن است نیاز به منابع مکمل احساس شود.
این کتاب درمورد راهکارهایی هست که برای افزایش کارایی در یک مجموعه یا سازمان میتونه به کار گرفته بشه. در واقع از طریق روش بازی سازی، پرسنل رغبت بیشتری برای انجام فعالیتهای خودشون پیدا میکنند و این طبیعتا باعث افزایش راندمان سازمان میشه. اما ترجمه عنوان کتاب غلط هست. ضمنا این کتاب به نظرم خیلی تخصصیه و ای کاش کتابراه کتابهایی رو به رایگان عرضه کنه که مخاطبان عام داشته باشند. البته این نظر شخصی من هست. کتاب اونقدر هم طولانی نیست و بیش از نصف حجم کتاب به لغت نامه و توضیحات اختصاص داده شده.
با سلام این کتاب درباره اصول یادگیری و یاد دهی با استفاده از بازی و بازی وارسازی فعالیتهای درون هر سازمانی است که با این روش بازی وار سازی کارها و فعالیتهای سازمانی با انگیزه درونی و حس رقابت هر فرد با خودش و رسیدن به مراحل بالایی که در آن سازمان برای کارکنانش درنظر گرفته تا حتی کارمندانی که وظیفه شناس نیستند را هم وظیفه شناس نمایند. و این روش برای بیشتر سازمانها قابل پیاده. بازی است و همچنین در مدارس نیز میتوان از آن استفاده کرد
سلام. با تشکر از نویسنده و مترجم که ترجمه ای خوبی داشته اند, نویسندگان ایرانی نیز برای ارایه مطالب خود حتما از روش خاطره گویی و محاوره استفاده کنند, خواننده خسته نخواهد شد و در فهم مطلب هم کمک می کند. نویسنده این کتاب از خاطره خود در اسکی صحبت می کند و بعد وارد مطالب اصلی می شود و همین منطق ادامه پیدا می کند. ممنون از کتابراه
تنها نقدی که میتونم بهش داشته باشم اینه که بعضی بخشها ممکنه زیادی تئوریک بشه و خوانندهای که دنبال راهکارهای عملی بیشتریه، حس کنه کتاب بیش از حد روی اصول نظری تمرکز کرده. ولی در کل، اگه به رفتارشناسی، انگیزهسازی و طراحی تجربه کاربری علاقه داشته باشی، این کتاب میتونه یه منبع عالی برای درک عمیقتر گیمیفیکیشن باشه.