نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی انسان در جستجوی معنا - ویکتور فرانکل

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
golnaz
۱۴۰۳/۰۱/۱۱
کتاب درباره‌ی دکتر ویکتور فرانکل هست ابتدا خاطراتش رو در اردوگاه کار اجباری نازی‌ها شرح میده و بعد نظریات و نتیجه گیری‌های خودش رو بیان می‌کنه. کتاب از نظر من دو جنبه داره یکی آشنایی با گوشه‌ای از جنایات غیرانسانی نازی‌ها و دیگری نتیجه گیری‌های زیبای دکتر فرانکل طی سختی‌هایی که کشیده. انگار این آدم مثل نوری در تاریکی بوده که سوسو میزده و سعی کرده معنا و فلسفه‌ی زندگی رو در سختترین شرایط ممکن جستجو کنه.
Ali bayat
۱۴۰۳/۰۱/۰۹
کتاب نثر خوبی دارد و میتوان آن را به دو بخش تقسیم کرد بخش اول جنبه روایی و مستند از مشاهدات دکتر در اردوگاه‌های نازی‌ها هست که به خوبی خواننده را با خود همراه میکند و در بخش دوم پیام کتاب را به خوبی به خواننده منتقل میکند و در این امر بسیار موفق هست کتاب به گونه‌ای است که هر خواننده غیرحرفه‌ای را هم جذب خود میکند و به لحاظ معنایی هم کتاب پرباری هست که در کیفیت زندگی افراد نقش مثبتی خواهد داشت حتما توصیه میشه
حامد نوری
۱۴۰۲/۰۷/۲۳
بهتر بود به جای تعریف جزئیات زیاد سختی‌های زندان به اصل ماجرا می‌پرداخت فکر می‌کنم خاطرات اسارت و اعتقاد بالای آزادگان ما بیشتر تاثیر گذار و ملموس برای ما باشه تا جایی که مطالعه دارم بسیاری از این عزیزان با وجود شرایط سخت یک لحظه هم به فکر خودکشی نیفتادند و نسبت به هم ایثارگری می‌کردند حتی به قیمت جانشان که متاسفانه در روابط شرح داده شده در این کتاب وجود نداشت. پیشنهاد می‌کنم کمی از خاطرات اسرای خودمان هم گوش کنیم.
مریم صالحی
۱۴۰۲/۰۲/۱۷
اگر می‌خواید شرایط سخت رو تحمل پذیر کنید و تاب رفتن به جلو رو بیشتر، این کتاب دریچه‌ی جدیدی به روتون باز می‌کنه. به شخصه به دنبال یک استرس و ناراحتی زیاد، به سراغ این کتاب رفتم و واقعا کمکم کرد چون به جایی رسیده بودم که خب که چی؟! به هر چی هم که می‌خواستم در این زندگی رسیدم چه زمینی چه معنوی. اما الان در هر رنج، در هر لحظه از زندگی دنبال معنایی می‌گردم و با این معناهای کوچیک، معناهای بزرگی به زندگی‌ام می‌بخشم.
میرحسین فرهنگی
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
با تشکر از همراهی کتابراه. بنده نسخه کاغذی این کتاب‌رو هم داشته و مطالعه کرده ام. ترجمه‌ای ارزنده و تمام عیار توانسته است بهترین نمود را از این کتاب نمایش داده و عنوان و ماهیت خواسته‌های مولف را نمایش دهد. صداگذاری جذاب و تشریح و قرائت بی نظیر استاد نیز توانسته است اعجاز این کتاب صوتی را چندین برابر جلوه نماید. امید است بیش از پیش کتابهای نافذ و پرقدرت این چنینی را در مجموعه کتابراه داشته باشیم. سپاسگزاریم.
Glück
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
در این کتاب معنا درمانی رو به ساده‌ترین زبان متوجه میشوید.
نویسنده خاطرات خودش از بدترین دوران زندگیش در اردوگاه کار اجباری بیان می‌کنه
و کشمکش برای بقا و پیدا کردن معنی برای ادامه زندگی شمارو مجذوب خودش می‌کنه.
این کتاب هم روانشناسی و فلسفه
هم به نوعی مثل یک تراپیست ماهر در جلسه مشاوره شمارو هدایت میکنه تا بین دغدغه‌های بی پایان زندگی مدرن و افکار منفی و حتی گاها خودکشی بتونید باز هم ادامه بدید و کم میارید.
Javad Gholamnejad
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
کتاب صرفا خاطرات کوره های آدم سوزی وجنایات آلمان نازی نیست بلکه در جستجو در احوالات انسان ها و دردی که کشیده اند و شاید در پس حوادثی که بر آنان گذشته و تبدیل به آنچه که ماشین نازی بر آنان روا داشت است. ولی به نظر من خوانش کتاب باید حس وحال رو بیشتر انتقال میداد که از این نظر کمی با محتوا در تناقض بود. ولی به هر رو شخصا شنیدن و خواندن کتاب متنی رو به همه ی عزیزان کتاب دوست توصیه میکنم.
پروفسور سهیل تخصصی دانشجو
۱۴۰۲/۰۴/۲۱
ارزش دانستن مطالب ارزشمند که درباره یافتن معنای زندگی، درک خود، درک زندگی، درک دیگران است را دارد.
با دقت گوش کنید و نکات مثبت و سازنده را یادبگیرید و تجربیات را بدست بیارید و در جهت درست از آن‌ها بهره ببرید.
مسلما خدا می‌داند که انسان چگونه هست و به قول خودش "ای انسان چرا فکر می‌کنی که تو را بیهوده آفریدیم؟ "
اینجا خیلی چیزهای مهمی را یاد می‌گیریم برای همان سوال‌هایی که دنبال جوابشان هستیم.
رویا بابازاده
۱۴۰۲/۰۲/۱۱
به نظرم همه ادما باید این کتاب رو بخونن یا گوش بدن، چرا؟ چون همه آدما در معرض بیماریهای روحی قرار میگیرن، این کتاب به آدما یاد میده که دنبال معنای زندگی شون برن و هدف زندگیشونو پیدا کنن. راهکار نشون نمیده فقط یاد میده که همه ادمها دارای هدفی هستن و اون هدف به زندگیشون معنی میده و نشون میده آدما فقط یک معنی برای زندگی ندارن رنج‌ها و ناامیدی‌ها باید از آدمها چیزی بسازه که بتونه هدفهاش رو پیدا کنه
کاربر sha
۱۴۰۲/۰۱/۲۷
با خواندن کتاب انسان در جستجوی معنا پی به وقوع جنایاتی میبریم که در اثر جنگ به انسانها و خانواده‌ها وارد شده و اینکه انسانها چقدر بیرحمانه و وحشیانه به حقوق همنوعان خود تجاوز و در بدترین شکل ممکن نسبت به سوختن انسانها در کوره‌های ادم سوزی اقدام میکرده‌اند و اینها بدترین و هولناکترین جنایات بشری است کما اینکه هم اکنون هم با توجه به پیشرفت بشر بازهم این جنایات به روشهای نوین در حال تکرار میباشند
امیرحسین فراهانی
۱۴۰۲/۰۱/۱۲
کتاب فوق العاده‌ای بود. از آن کتابها که باید بیش از یک بار خواند. کاش میشد هر انسانی حتما یک بار این کتاب را بخواند. فقط تنها مشکل نه از کتاب بلکه از راوی کتاب بود. بعضی از جملات را از نظر مفهومی اشتباه می‌خواندند، اما صدای رسا و خواندن روانشان و متن خود کتاب آنقدر خوب بود که من باز با علاقه تا آخر ادامه دادم. کاش می‌شد کتابهای صوتی هم مثل کتابهای نوشتاری قبل از پخش یک ادیت نهایی و حرفه‌ای شود.
Amir Gholami
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
اوایل کتاب یه رمان دردناکه.
داستانای اسیرا تو اردوگاه کار اجباری آلمان.
واسه کسایی که دوس دارن بدونن اونجا چه اتفاقایی افتاده جالبه، و تقریبا شرح حال کاملی از اوضاع اسرا بهتون میده.
اما به نظر من قسمت اصلی کتاب دو بخش آخر هستن، که تازه راجع به معنا و انسانیت و عوامل مربوط بهشون بحث میشه.
بسته به نیازتون هر کدومو که دوس داشتین دنبال کنین.
اطلاعات جالبی به دست میارین.
محمد علی فراهی
۱۴۰۳/۰۱/۰۶
این کتاب به روشی منحصر به فرد و شگفت‌آور، مسائلی ژرف و ذهنی را مطرح می‌کند که انسان را به تأمل و تفکر درباره زندگی ترغیب می‌کند. ویکتور فرانکل در کتاب خود، به بررسی پرسش‌های مهمی از جمله چرا زندگی ارزشمند است؟ چگونه می‌توانیم معنا و هدف زندگی را در میان چالش‌ها و رنج‌ها پیدا کنیم؟ و چگونه می‌توانیم با تجربه درد و رنج، زندگی را با معنا پر کنیم؟ می‌پردازد.
Soodabe Jani
۱۴۰۲/۰۳/۲۲
اولا بگم که صدای گوینده خیلی خوب بود، کتاب هم که معرف حضور همه هست، تجربه من از شنیدن کتاب تحیر از تفاوت‌های آدمیان بود هم در میزان تحمل رنج و هم در میزان شقاوت و رذالت نوع آدمی البته کلی هم درس و امید در برابر فقدان و رنج ناباورانه داره، توصیه میکنم هر چند وقت که خوشی میزنه زیر دلمون و قدردان رفاه و آرامشمون نیستیم، و یا امید و از دست میدیم یه بار این کتاب و دوباره گوش بدیم
عابده مخدومی درمیان
۱۴۰۲/۰۳/۱۲
عاشق این قسمت از کتابم که میگه اگر زندگی کردن رنج بردن است، پس برای زنده ماندن باید ناگزیر معنایی برای رنج بردن یافت. اگر اصلاً زندگی خود هدفی داشته باشد، رنج و میرندگی نیز معنا خواهد یافت. اما هیچکس نمی‌تواند این معنا را برای دیگری بیابد. هر کس باید معنای زندگی خود را جستجو کند و مسئولیت آنرا نیز پذیرا باشد، اگر موفق شود با وجود همه تحقیرها به زندگی ادامه می‌دهد.
Sim Sim
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
معنای زندگی! همون چیزیه که تو زندگی امروز ما مفقوده، متاسفانه بیشتر افراد این روزها فکر میکنن زندگی زمانی معنا داره که بدون مشکل باشه اما این کتاب به خوبی نشون میده که معنای زندگی در دل مشکلات نهفته و باید اون رو بیرون کشید.
کسی که دیدگاه درستی به زندگی پیدا کرده با هیچ مشکلی به زانو در نمیاد، چون معنای زندگی رو درک کرده و هم خوشیها و هم ناملایمات زندگی رو پذیرفته.
atisa afshar
۱۴۰۲/۰۱/۱۱
من نسخه چاپی این کتاب عالی رو خوندم درمورد امید داشتن در روزای سخت توضیح میده و اینکه هرچه که شرایط سخت باشه نباید امیدت رو از دست بدی حتی اگر همه چیزت رو از دست بدی همین امید داشتن باعث پیدا کردن راه و گذشتن از اون موقعیت سخت هست و از دست دادن امید مساوی هست با مرگ...
این موضوع رو آقای ویکتور فرانکل زمانی که در اردوگاه کار اجباری بودن به خوبی بیان میکنند...
masi
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
واقعا حس بدی داره یه جا گیر بیوفتی و گذشته از شخصیت و شغلی که داری، باهات مثل یه برده رفتار کنن، واقعا نمیشه حس امید داشت و هر روز با خودت میگی امروز روز آخره، ولی اگه قوی باشی و مرگ و پایان زندگی و نابودی ندونی، بالاخره روزهای خوش هم میرسه، هرگز روزای بد فراموش نمیشن، ولی کمکت میکنن بهتر زندگی کنی و دیگه با هر ناراحتی و سختی، از پا در نیای
هانا عبدلی
۱۴۰۲/۰۴/۰۳
این کتاب درواقع یک نظریه روانشناسی جدید رو ارائه میده به نام لوگوتراپی.. ابتدای کتاب با خاطرات نویسنده از اسارت و زندگی وحشت ناکش شروع میشه و در ادامه راهکارهای روانشناسی برای زندگی بهتر.. در واقع هدف اصلیش اینه که ابتدا باید معنا و مفهوم و غایت این زندگی را درک کنیم و اگه این مهم رو درک کردیم راهکار مشکلات رو خودمون پیدا می‌کنیم. ممنون از کتابراه
مهدی بحرکانی
۱۴۰۲/۱۲/۱۰
در مورد این کتاب باید بگم که فصل اول شما رو میبره در عمق داستان‌ها و وقایع و هنر نویسنده به چشم میخوره اما نقطه ضعف در فصل دوم پدیدار میشه که کتاب رو به یک کتاب تخصصی در روانشناسی تبدیل کرده و فقط مناسب یه گروه از مردمه.
البته اگر نویسنده میتونست با دقت بیشتری و ساده سازی فصل دوم کار رو جلو میبرد این کتاب رو دو چندان قوی تر میکرد.
شکوفه عصاره
۱۴۰۲/۰۴/۲۳
کتاب خوب، شوکه کننده و با قلمی گیرا بود. یکی از بهترین نمونه‌های ادبی روانشناسانه که سختی زندگی نویسنده رو توی اردوگاه کار اجباری رژیم نازی را شرح میده.
دکتر فرانکل اول با تعریف خاطراتش از آشویتس، فضای اونجا رو به تصویر میکشه و بعد، تلاش‌ها و راهکارهاش رو برای زنده ماندن توضیح می‌ده.
بار دوم بود خوندم و مجددا لذت بردم.
مرضیه دردشتی
۱۴۰۲/۰۲/۰۵
با سلام کتاب انسان در جستجوی معنا نوشته دکتر ویکتور فرانکل کتاب خیلی عالی بود خوانندهای از آن لذت واقعی می‌برد. و خواننده را با زندان‌های نازی و دنیای زندان‌های آن زمان آشنا می‌کند همچنین دکتر آنکر به مطلبی رسیده بود یعنی همان معنادرمانی که فوق العاده برای انسان‌ها می‌تواند مفید باشد و آن‌ها را در مراحل سخت زندگی یاری و کمک بکند.
ترنم ضیاء
۱۴۰۲/۰۱/۱۷
در ابتدا باید بگم واقعا از خوندنش رنج کشیدم انگار واقعا تمام متن را با بند بند وجودم احساس کردم نویسنده قلم تلخی داره ولی مفهومی که قرار بود انتقال بده رو به خوبی انتقال دادن با این وجود هنوز هم میتونستن کمی لطیف تر بنویسند در رابطه با گوینده خوانش خوبی داشتن ولی کیفیت صدا پایین بود و خش دار بودن صدا باعث می‌شد نتونم به خوبی تمرکز کنم
مهناز عبدی
۱۴۰۱/۱۲/۱۶
شنیدن کتاب برای اکثریت قطعا موضوع جذابی نیست و حتی دلخراش و تلخ هست، سرگذشت وحشتناک انسانهای محکوم در تبعید به اردوگاه کار اجباری و نمایان شدن لایه‌های پیچیده روان انسان که درون موقعیت خودش رو نشون میده، که نویسنده ازنظر روانشناسی این حالات رو تحلیل میکنه و شنیدنش هم آزار دهندس حتی
Yasaman Ahmadi
۱۴۰۲/۱۰/۲۷
از شنیدنش بسیار لذت بردم. به نظرم خواندن داستان آدم‌هایی که رنج بسیاری را متحول شده‌اند، کمک فراوانی می‌کنه تا ما از داشتن کوچکترین چیزها در زندگی سپاسگزار باشیم. به علاوه این که شخصیت اصلی داستان یک اسیر در اردوگاهه و به ما این نکته را یادآور میشه که نباید امیدمان به زندگی را از دست بدهیم و باید به طور معنادار زندگی کنیم.
فوآد شبانی
۱۴۰۲/۰۹/۲۵
اگر بدنبال راهی برای زندگی و درک درست آن هستید باید بتوانید برای آن چه که هستید دلیلی داشته باشید! اگر هنوز حس میکنید بهانه زیبایی برای ادامه دادن ندارید به شما توصیه میکنم این کتاب را از دست ندهید. به مربی اتان ویکتور فرانکل در این کتاب اعتماد کنید تا راه درست را به شما بنمایاند. او برای اینکار آفریده شده!
فاطمه سراوانی
۱۴۰۲/۰۵/۰۸
سلام به همراهان فرهیخته کتابراه کتابی که پیش رو دارید در مورد یافتن امید زندگی در شرایط سخت هست و بی تردید کسی نیست که توی زندگیش با شرایط سخت مواجه نشه پس خوندنش صد در صد برای همه واجبه مخصوصا کسانی که در شرایط سختی مانند طلاق و جدایی و افسردگی قرار گرفته‌اند امیدوارم همه مثل من از این کتاب مفید کمک بگیرند
مهسا پرنیان
۱۴۰۲/۰۵/۰۶
من این کتاب رو زمانی مطالعه کردم که در ناامیدی و بین مشکلات زندگیم بودم، با مطالعه این کتاب حس ناامیدواری را در من کشت، به قول بزرگان در بطن مشکلات هست که ما قوی میشویم و کارهای بزرگ انجام میدهیم. این کتاب رو توصیه میکنم که مطالعه بفرمایید چقدر عالی که کتابراه عزیز امکان گوش دادن به این کتاب مفید را فراهم کرده.
صغرا صادقی
۱۴۰۲/۰۴/۱۶
کتاب ویکتور فرانکل از معروفترین کتابای دنیاست تو روانشناسی که همه اساتید دانشگاهمون خوندنش رو توصیه میکردن کتابیست کاملا تخصصی که فقط اونایی که تحصیلات دانشگاهی ازجمله روانشناسی دارن میتونن بفهمند چی میگه اونم با خوندن وشنیدن نه یک باربلکه چندین بار تا کاملا به عمق حرفای فرانکل پی ببری. درکل عالی بود. 👌
محمد پارسا
۱۴۰۲/۰۴/۱۳
عالی بود ولی برای خوانندگان عزیز باید بگوییم که متاسفانه نویسنده این کتاب به دلایلی با آلمان نازی مشکل داشته و برای همین هم اندکی شاید به داستان آب و تاب زیادی داده آمد و اگر این کتاب را برای آشنایی با آلمان می‌خوانید اصلا توصیه نمی‌کنم این کتاب منظور اصلی‌اش راجب انسان و ارزش‌های آن است نه آلمان نازی
علی حقگو
۱۴۰۲/۰۳/۰۴
قبلاً در رابطه با این کتاب زیاد شنیده بودم و به همین خاطر کنجکاو شدم که خودم هم گوش کنم. نویسنده‌ی این کتاب روانشناسی بوده که از اردوگاه داخو آلمان نازی جون سالم به در برد و به طور شگفت انگیزی شرایط دردناک اونجارو شرح میده و دید تازه‌ای از بهره بردن از لحظات زندگی و گذر از شرایط سخت بهمون میده. توصیه‌اش میکنم.
Fa.ni
۱۴۰۲/۰۲/۲۷
واکنش انسانها در شرایط سخت متفاوته. برای این که مثل یک انسان واقعی عمل کنیم، باید از قبل با تمایلات منفی مثل خودخواهی مبارزه کرده باشیم و بجاش ایثار رو یاد گرفته باشیم. بعضی انسانها بعد از یک دوره سختی و رنج و تحقیر، نرمخوتر و شکرگزارتر میشن و بالعکس در بعضی این رنجها باعث ایجاد عقده‌های جدید و حس انتقام میشه.
پریناز
۱۴۰۲/۰۱/۲۹
هر آدمی در طول زندگیش باید حداقل یکبار این کتاب رو بخونه.. خاطرات تعریف شده از اردوگاه کار اجباری واقعا وحشتناکه.. اینکه آدم حتی یک روز رو همچین جایی بگذرونه هم وحشتناکه.. و اما قسمت مورد علاقم توی این کتاب زمان آزادی بود.. زمانی که اونا آزاد میشن اما حس خوشحالی رو ندارند.. و چقدر عجیبه.. و چقدر وحشتناکه..
عیسی طاهریان
۱۴۰۲/۰۱/۲۶
این کتاب به نظر من باید جزو کتابهای ثابت هر فردی باشد که به دنبال رشد شخصیتی و زندگی هدفمند و بهتری هست، کتابی که نویسنده در شرایط بسیار وحشتناک به عمق مساله یعنی واجب بودن هدف در زندگی رسیده است، ویکتور فرانکل خود شاهد افرادی بوده که در بدترین شرایطها فقط چون هدفی برای خود داشتند، زنده ماندند و مابقی اسرا مردند.
زهرا طاهری
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
با سلام خدمت همراهان عزیز و دوست داشتنی و کتاب راه عزیزم بسیار لذت بردم یک روانشناس حرفهای وقایع داخل زندان را از بعد روانشناسی و انسان شناسی تحلیل و بررسی میکنه بسیار بسیار عالی فقط یه چیز را من نفهمیدم که داخل کتاب تکرار می‌کرد مرگ در تهران این را اگر هر عزیزی میدونه به من بگه باز هم تشکر از همه همراهان
جواد محمدی
۱۴۰۲/۰۱/۱۲
یکی از بزرگترین دست آوردهای مطالعه این کتاب اینه که دکتر فرانکل به طور عملی به ما یاد میده که در تاریکترین و سیاه‌ترین روزهای زندگی و علیرغم رخ دادن بدترین و عجیب‌ترین اتفاق‌ها، بازم امیدمون رو از دست ندیم و امیدوار به رسیدن روزهای خوب باشیم و در نهایت ما رو با رسالت و هدف به دنیا اومدنمون بیشتر آشنا میکنه
ریحانه Nk
۱۴۰۳/۰۳/۲۵
کتاب خوبی تا چند بخش اول درباره ی سختی های اردوگاه کار اجباری حرف میزنه ولی به بعدش مطالب کتاب بهتر و مفید تر میشه، ارزش یک بار گوش دادنو داره ولی کتابای با این مضموم بهتر هم میشه به نظرم پیدا کرد ولی در کل کتابیه که نظر آدما رو راجع به سختی و رنج زندگی عوض میکنه و سخنان قشنگی در بخش دومش میگه
سروش رضوی
۱۴۰۲/۰۱/۲۴
با سپاس فراوان از جناب حیدری عزیز که با تسلط همیشگی بر خوانش و همچنین بر متن، به هر چه بیشتر ارتباط برقرار کردن با متن کمک کردن.
این داستان جریان هر روزه زندگی تقریبا همه مردم جهان است که با سختی‌های زیاد روزگار میگذرانند و با امید به یک رهایی و آرامش سختی‌ها را یکی پس از دیگری پشت سر میگذارند.
زهره جواهرکلام
۱۴۰۲/۰۱/۱۲
یکی از بهترین کتابهایی هست که من تا حالا مطالعه کردم، در این کتاب به راحتی معنای زندگی رو پیدا می‌کنی و اگر چه این معنا از دل دردها و رنجها‌ها خارج میشه اما دلچسبِ چون معنایی قامض رو به راحتی پیدا کردی، به نظر من هر کتاب دوست و هر حقیقت جویی بایستی لااقل یک بار این کتاب ارزشمند رو بخونه
غلامرضا ثمری
۱۴۰۲/۰۱/۱۱
همانطور که در توضیحات کتاب آمده یکی از تاثیرگذار‌ترین کتاب هاست. نسخه کاعذی این کتاب رو بیست سال پیش خوندم. توجه خوانندگان (شنوندگان) کتاب رو به درک و بینشی که دکتر فرانکل پس از تحمل سختی‌های بسیار طاقت فرسا بهش می‌رسه و آن بخشی از وجودش که برای دیگران غیر قابل دسترسه, جلب می‌کنم. ممنون از کتابراه
پارسا
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
کتاب خوب و آموزنده ایه و خوندنشو پیشنهاد میدم. نویسنده یک روانپزشک که در اردوگاه کار اجباری اسیر شده و خانوادشو از دست داده و سعی میکنه در این شرایط انسانیت فراموش نکنه و امیدشو از دست نداده و دیگران هم به این راه راهنمایی کنه و نکات جنوبی در این خصوص در این کتاب بیان شده
amb bbz
۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ما چرا زنده ایم؟
کتاب اومده این سوال فلسفیو با توجه بزندگی یکی از اسرای جنگی که همچزپیزشو از دست داده و قطعا زندگیش بدتر از ماست توضیح داده و پیشنهاد به معنا داشتن در زندگی که این معنا همچون چراغی در تاریکی زندگی راهو بما نشون میده
صدا گزاری عالی
پیشنهاد میکنم
Ali Sadeghzadeh
۱۴۰۲/۱۲/۰۵
بسیار کتاب تاثیر گذاری بود، یک فرد دیکتاتور و جامعه‌ای که از او پیروی کرده باعث یک فاجعه انسانی در ابعاد جهانی شده، عکس العمل انسانهای مختلف را در برابر رنجهایی که با آن برخورد کرده‌اند و امید و آرزوها و انسان ماندن و یا از انسانیت خارج شدن را به تصویر کشیده.
دریا
۱۴۰۲/۰۹/۰۸
کتاب فوق العاده‌ای بود، درد و رنج رو خیلی زیبا توصیف کرده بود و اینکه در نهایت خود انسانه که میتونه انتخاب کنه ادم بدی باشه یا ادم خوبی باشه و اینکه میگن تاثیر محیطه همیشه درست نیست و نشون میده تو بدترین شرایط هم ادم میتونه خوب باشه
ان انگیزه ایه برای خوب بودن
shahryar alizadeh
۱۴۰۲/۰۵/۲۹
واقعاً کتاب بسیار عالی بود به خیلی از دوستانم پیشنهاد دادم، واقعا در بعضی مواقع زندگی سخت میشه ولی حرف نویسنده یادم میوفته که می‌گفت (انسان در هر شرایطی خودش رو وفق میده ولی چگونگی‌اش رو نپرس) و یا اینکه (اگه چرایی زندگی رو بدونیم چگونگی اون رو هم پیدا میکنیم)
hakime mirzaie
۱۴۰۲/۰۳/۱۴
بعد از خاطرات تلخ نیمه اول کتاب که تاب آوری و عادت به شرایط را می‌گوید و بی خیال شدن انسان‌هایی که هیچ راه حلی برای سختی‌های پیش آمده ندارند و فقط به حفظ بقا می‌اندیشند انگار نویسنده در نیمه دوم با دیدی روانشناسانه و لگودرمانی راه حل‌های خوبی را پیشنهاد می‌کند. ممنون از شما.
بیتا بیتایی نژاد
۱۴۰۲/۰۳/۱۰
قبلا خوندمش خیلی کتاب خوبیه
در مورد یه فردی هستش که به اجبار به زندان نازی‌ها فرستاده میشه و این کتاب می‌خواد بهمون بگه که چقدر امید داشتن و عشق به زندگی در نجات بازماندگانِ این زندان، موثر بوده و بهمون میگه که توی زندگی چه بلا‌هایی سر نا امیدان و بد بینان و آیه یاءس‌ها میاد.
مجتبی عسگری
۱۴۰۲/۰۱/۲۱
عالی. کتابی هست که به ما ذهن اگاهی رو میگه و این که چقدر زندگی راحت و اسونی داریم و قدرشو نمیدونیم. و چقد شادیهای کوچیک هستن که متوجهشون نیسیم مثل خوردن هر غذایی که دوس داریم. یا کشیدن سیگار به راحتی... همین دوتا رو خیلی از ادمای دنیا هم ندارن... به شدت توصیه میشه
رقیه ابدالی فرد
۱۴۰۲/۰۱/۱۳
من کتاب الکترونیکی این رو دارم ولی یه وقتایی هست که باید گوش بدی و این کتاب صوتی عالیه. در مورد محتوای کتاب هم میتونم بگم فوق‌العاده عالیه وقتی قدم به قدم میری جلو انگار خودت توی اون موقعیت بودی و بهت راه درست زندگی و انسان بودن رو میگه و البته برای من امید رو به ارمغان داره
مهرداد زیبانژاد
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
سلام و وقت بخیر
این کتاب و ماجراهای آن در کل این مطلب را نشان می‌دهد که وقتی که انسان برای خود هدف و برای آن هدف تصاویر شفاف و انتظار به رسیدن به آن را داشته باشد و هدفمند زندگی کند میتواند با یافتن معنا در زندگی مسیر و پایانی عالی داشته باشد
<< 1 2 3 4 5 6 7 >>