نقد، بررسی و نظرات کتاب صدیق - فرانسوا ولتر
4.2
142 رای
مرتبسازی: پیشفرض
ولتر در این اثر به نقد جامعه و شرایط اجتماعی زمان خود می پردازد و با زبانی شیوا و طنزآمیز به مسائل انسانی، دینی و فلسفی می نگرد. او شخصیت های داستان را به خوبی طراحی کرده و از طریق دیالوگ ها و کنش ها، نظرات خود را درباره آزادی، عدالت و علم بیان می کند و به بررسی موضوعاتی چون سخاوت، سرنوشت و معیارهای اخلاقی می پردازد.
یکی از زیباترین کتابهایی که خوندم... فضای قدیمی و جذاب، نگارش بسیار زیبای کتاب و داستانی که آدم رو به دنبال خودش میکشونه از نقاط قوت این کتاب هست.
من رمانها و داستانهای کلاسیک و قدیمی رو دوست دارم اما این یکی چیز دیگهای بود. چون هم در یه کشور باستانی روایت میشه و هم در زمانی که کمتر ماجرایی ازش به دستمون رسیده.
من رمانها و داستانهای کلاسیک و قدیمی رو دوست دارم اما این یکی چیز دیگهای بود. چون هم در یه کشور باستانی روایت میشه و هم در زمانی که کمتر ماجرایی ازش به دستمون رسیده.
کتاب مثل رمان کاندید میماند؛ جذاب با قلمی ساده و روان که بنظر یک نقدی به آن وارد است، اتفاقات در این داستان بصورت قابل پیش بینی رخ میدهد و سرانجام خوشی فراتر از تصور دارد اما در کل سرگرم کننده و قابل قبول است، پبشنهاد میکنم قبل از مطالعه این کتاب گوشه چشمی به کتاب کاندید بیاندازید...
کتاب خوب و محتواش آموزنده بود که فراز و نشیبهای زندگی رو برای ما بازگو کرد، ولی یه نکته خنده دار توی قسمتی از داستان دیدم، اینکه اون زمان فوتبال ابداع نشده بود و فوتبال ۱۲۸ سال قدمت داره و به شکل امروزی و این اسم یه اسم جدیده.
البته در گذشته خیلی دور در مصر، چین و یونان نوعی بازی وجود داشته که شبیه فوتبال امروزی بوده که بازی یونانی خیلی شباهت بیشتری به فوتبال امروزی داشته که "اسپیشکیروز" نام داشته، در کل فوتبال سال ۱۸۹۴ در برزیل شروع شد.
کاش در اینجا واژه فوتبال رو بکار نمیبردید و اسم مربوط به اون زمان رو مینوشتین و اصطلاح امروزی رو داخل پرانتز برای فهم خواننده بکار میبردید.
با تشکر