معرفی و دانلود کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت

عکس جلد کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت
قیمت:
۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت

کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت، نتیجه جمع مقاله‌های دو ویژه‌نامه ماهنامه موعود است که در بهار 1397 با دو دیباچه بحران آقازادگی و بازگشت گربه صفتان اشرافی، منتشر شد.

سر برآوردن بستر سیاه اشرافیت، زنگ مرگ و نابودی در ناحیه فرهنگی و تمدنی را به صدا در می‌آورد. خواندن و خبرگی تاریخی عموم فرهنگ‌ها و تمدن‌های گذشته که اکنون جز خرابه‌هایی از آن‌ها باقی نمانده، نشان می‌دهد که هرزگی و تباهکاری نتیجه آمده از اشرافیت، مانند موریانه‌ای، جمیع تمدن‌ها را از درون تباه و نابود کرده است.

اندک نبودند تمدن‌ها و قوم‌هایی که در مرحلۀ راه‌اندازی، بی‌عیب و مؤسس‌هایش، اصلاحگر و دیندار بودند؛ ولی در عبور روزها، در ابتلاءِ به دنیا دوستی، رو به تباهی و ویرانی گذاردند.

کلیه عامل‌هایی که «قرآن کریم» از آن‌ها، به عنوان کارگذار فساد و نابودی قوم‌ها و تمدن‌ها یاد کرده است، جملگی بازگشت به بدی و زشتی می‌کنند و به طور کلی بدی و زشتی، فاقد عنصر حیات و سرزندگی‌اند؛ چنان‌که در معصیت که سیاهی‌اش بر خیراندیشان واضح است، فاقد کارگذار حیات و زندگی است.

هر وقت بشر یا قومی به این عنصرها مرگ آور نسبت پیدا می‌کند، خود مهیای مرگ و نابودی می‌شود. به آن می‌ماند که بشری، به آرزوی رهایی از دریا، خود را به قایق و سفینه‌ای بچسباند که در حال غرق شدن و فرو رفتن در کام دریاست. آنچه که دلیل مخفی ماندن عنصر مرگ و نابودی از چشم بشر می‌شود، حقه شیطان و تزئین عمل‌ها و فسادها در چشم بشر است. آنکه در خود، عنصر ماندگاری ندارد، ضرورتاً دلیل ماندگاری نیز نمی‌شود.

آقازادگی و پیام‌های مفاسد تازه آقازاده‌ها، هر از چند گاهی، فکرهای مردمی و عمومی‌ای را که انقلاب اسلامی و آرزوهایش را اولویت داده‌اند و برای آن هزینه می‌دهند، می‌آزارد!

از فرزندان بعضی مسئولان هر روز خبری تازه و گفتگو و حاشیه‌ای و فتنه جدید به گوش می‌رسد؛ یک روز فرزند فلان مسئول دزدی می‌کند، باج می‌گیرد، روز آینده، آن دیگری به دامان ضد انقلاب متحصن می‌شود، فردایش گزارش می‌رسد فرزند مسئول دیگری بی‌هیچ خبرگی اجرایی و با سن پایین، شهردار فلان شهرستان شده است، روز دیگر رد فرزندان مسئولان در هیئت مدیره‌های شرکت‌های فلان وزارتخانه دیده می‌شود، فردایش آن دیگری مصاحبه می‌کند و از «ژن خوب» می‌گوید و یک نمایندۀ مجلس هم تأییدش می‌کند.

ولی این موج بازخواستی ژن برتر که در محیط مجازی جامع شد، چقدر در کوتاه کردن دست آقازاده‌ها از ثروت مادی و معنوی مردم ایران نقش داشت؟ هیچ.

مردم هم خبرها را مشاهده می‌کنند و از خود سوال می‌پرسند: آرمان‌های انقلاب اسلامی امام‌مان، خمینی عزیز (ره) این بود؟ انگار کسی انگیزه ندارد خطرهای منش آقازاده‌گری را که کم و بیش دیگر دارد جا می‌افتد، جدی بگیرد.

کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت، دیدی به این آسیب‌ها دارد، گرچه یادداشت، تفسیر و کلیه سنجیدن مکتوب و مجازی در بازخواست به زیاده‌خواهی بعضی مسئولان و فرزندان‌شان در عمل تا امروز بیهوده بوده و اگر کسی مشفق این کشور و این مردم و این حکومت است، باید دنبال مسیری پراهمیت‌تر باشد. این نگرانی بی‌گمان ورای وابستگی‌های جناحی و حزبی خواهد بود و باید از این وابستگی‌ها رد شد تا کوشش‌هایی اگر هست، به ثمر برسد.

در بخشی از کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت می‌خوانید:

یکی از اسباب نابودی تمدن‌ها در نگاه قرآن، همین زندگی اشرافی است. حال تصور شود که این اشرافیت دقیقا در عرصه‌ای وارد شود که قرار است جامعه را که مصداق خارجی این تمدن است، اداره کند. نتیجه، چیزی جز شتاب بیشتر این نابودی نخواهد بود.

اشرافیت کلمه‌ای است که از مصدر «الشرف» گرفته شده است و از لحاظ لغوی، معانی مختلفی برای آن ذکر شده است. برخی جایگاه بلندتر در زمین یا هر مکان دیگر را که بر اطراف برتری داشته باشد، ریشۀ معنی «الشرف» ذکر کرده‌اند و گفته شده است انسان شریف را از جهت تشابه برتری معنوی‌اش به برتری مکانی، شریف می‌نامند.

در همین خصوص، ابن‌ منظور می‌گوید:

شرف به معنی کرامت پدران و اجداد است و شرافت و بزرگی جز به ‌واسطۀ آبا و اجداد نبوده است. پس مرد شریف، کسی را گویند که پدرانی بزرگ و معروف به شرافت داشته باشد.

مفهوم اشرافیت و معانی نزدیک به آن در متون جامعه‌شناختی و سیاسی امروز، بیشتر شناخته شده است. در تجربۀ کشورهای غربی، مفاهیمی همچون شریف‌زادگی، نجیب‌زادگی، طبقۀ برتر و آریستوکراسی که در وجوه زیادی هم‌پوشانی دارند، برای معرفی یک سلسله آداب و سنن و روش زندگی نام برده می‌شوند.

به‌ طور کلی، آنچه به‌ عنوان فصل مشترک تعاریف مختلف از اشرافیت می‌توان ارائه کرد، عبارت است از مجموعه‌ای از ارزش‌ها و روش‌های زندگی همراه با خودبزرگ‌بینی و ممتازگرایی متکی بر اصل و نسب خانوادگی.

باید توجه داشت که بزرگی و شرافت خاندان، مهم‌ترین مقوم اشرافیت معرفی شده است. البته غالب افراد این طبقه در اکثر جوامع، از ثروت و قدرت نیز برخوردارند یا دست‌کم از متنفذان جدی در ساختار سیاسی حاکمیت هستند؛ لذا به وضوح می‌توان در ادوار سیاسی حاکمیت‌ها، این نفوذ و ایجاد تغییر برای نیل به مطامع را مشاهده کرد.

فهرست مطالب کتاب

طرح مسئله
دنیاپرستی و اشرافی‌گری
فصل اول: اشرافی‌گری
گوش به فرمان امیر
بیانات مقام معظم رهبری با محوریت اشرافی‌گری
اشرافیت
تبعات و پیامدهای «اشرافیت» از منظر آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی
زیست اشرافی از منظر قرآن کریم
هشدارهای صریح امام (ره) به دولتمردان دربارۀ اشرافی‌گری
فصل دوم: آقازادگی
گوش به فرمان امیر
بیانات مقام معظم رهبری با محوریت آقازادگی
آیا گوش شنوایی هست؟
ضابطه یا رابطه
آقازاده کیست و آقازادگی چیست؟
آقازادگی
آفت آقازادگی و لزوم حساسیت افکار عمومی
بررسی معضل آقازادگی در ادب و فرهنگ فارسی
حاشیه‌ای بر مسئلۀ ژن خوب
ارتقای نجومی برابر‌ترها!
گفتاری از دکتر محمد‌صادق کوشکی دربارۀ آقازادگی
تهدیدات آقازادگی در کمین اعتماد مردمی
و اما؛ تحصیل سه هزار آقازاده در خارج از کشور

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب اشرافی گری، بلای یک ملت
ناشر چاپینشر موعود عصر
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات167
زبانفارسی
شابک978-964-2918-61-4
موضوع کتابکتاب‌های جامعه شناسی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت

برای دریافت کتاب اشرافی گری، بلای یک ملت و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.