معرفی و دانلود کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم
برای دانلود قانونی کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم
کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم، حاوی فنون برنامهریزی، خلاصه و چکیدهی مباحث درسی، نکتهها و روشها، تستهای خودسنجی و در نهایت تستهای طبقهبندی شده است؛ دانشجویان و داوطلبان کنکور ارشد و دکترای این رشتهی میتوانند از این اثر کاربردی بهرهمند شوند.
دربارهی کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم:
تاریخ علم رشتهای است که به بررسی روند تفکر انسان درباره دانش و تغییرات آن میپردازد. موضوعات مختلفی از جمله تحقیقات و پژوهشها، تاثیر فرهنگ، اقتصاد و سیاست بر ابداعات علمی از جمله موضوعات مورد بررسی در رشته تاریخ علم است. این رشته چگونگی وقوع واکنشها و اتفاقاتی را که منشاءشان علوم مختلف است، تفسیر و دلایلی را که باعث شکلگیری نظریههای علمی میشود، بررسی میکند.
بخش اعظمی از منشا تفکرات علمی و خاستگاه بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان از سرزمینهای هند، ایران، یونان، چین و مصر بوده است. به طور کلی حضور بشر در هر نقطه از کره زمین با ظهور علم در آن منطقه ارتباط مستقیم دارد.
دربارهی مجموعهی سنجش امیرکبیر:
امروزه به سبب حجم بالای داوطلبین و وجود رقابت تنگاتنگ میان ایشان، ورود به دانشگاههای مطرح در سراسر کشور امری بسیار دشوار است، که علاوه بر هوش و تواناییهای علمی، تمرین و ممارستی جدی نیز میطلبد. در شرایطی که هر روزه موسسههایی جدید، با انبوهی از شعارهای غیرعملی سربرآورده و متقاضیانِ ورود به دانشگاه را جذبِ تبلیغات پرطمطراق خود میکنند، یک متقاضی ساده کاری سخت برای انتخاب راهبرد صحیح، در مسیر تحصیلی خود دارد.
مجموعهی سنجش امیرکبیر سعی دارد با ارائهی برنامههای فرهنگی و آموزشی به نام «دورههای مکاتبهای» نیازهای دانشجویان، دانشپژوهان، فارغالتحصیلان دانشگاهها و مراکز عالی را پاسخ دهد. کتب آموزشی «دورههای مکاتبهای» با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان سال اول تا چهارم دانشگاه و همچنین داوطلبان ورود به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به نگارش درآمدهاند.
روش استفاده از این کتب آموزشی:
این کتابها شامل دو قسمت هستند. قسمت اول دربردارندهی خلاصه درس و نکات کلیدی میباشد و قسمت دوم شامل تستهای طبقهبندی شده است. بنابراین کافیست تا داوطلبان موضوع درسی هر قسمت را به خوبی فرا گرفته و در آخر تستهای طبقهبندی شده را حل نماید.
کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب حاضر به داوطلبین کنکور دکتری تاریخ علم پیشنهاد میشود.
در بخشی از کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم میخوانیم:
مکتب اسکندریه:
این مکتب در سال 992 ق. م به وسیله اسکندر مقدونی در شمال مصر و در کنار دریای مدیترانه تاسیس شد. در سال 331 ق. م او به ایران حمله کرد و دو سال بعد از آن در گذشت. پس از مرگش ممالک تحت تسلط او میان سردارانش تقسیم شد و به این ترتیب بطلمیوس عهدهدار مصر و سولوکوس سردمدار ایران و سوریه شد. بطلمیوس در 330 ق.م سلسله بطالسه را تاسیس و اسکندریه را تاسیس و اسکندریه را پایتخت نمود. سپس در آنجا مدارس، کتابخانه و رصدخانه بنا کرد و دانشمندان را از اقص نقاط به سوی آنجا فراخواند.
بدین ترتیب مکتب اسکندریه پاگرفت. اقلیدس در همین مکتب پرورش یافت و اصول هندسه را نوشت. آریستاخوراس نیز از همین مکتب برخاست. او توانسته بود فاصله ماه تا زمین را اندازه بگیرد و همچنین نظریه خورشید مرکزی را نمود که بعدها کپلر آن را زنده کرد.
فهرست مطالب کتاب
فصل اول: تمدنهای کهن شرق و آمریکای لاتین
تستهای طبقهبندی شده فصل اول
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل اول
تستهای خودسنجی فصل اول
کلید تستهای خودسنجی فصل اول
فصل دوم: علم در یونان
تستهای طبقه بندی شده فصل دوم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل دوم
تستهای خودسنجی فصل دوم
کلید تستهای خودسنجی فصل دوم
فصل سوم: علم در عصر رنسانس
تستهای طبقه بندی شده فصل سوم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل سوم
تستهای خودسنجی فصل سوم
کلید تستهای خودسنجی فصل سوم
فصل چهارم: علم در ایران و دوره اسلامی
تستهای طبقهبندی شده فصل چهارم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل چهارم
تستهای خودسنجی فصل چهارم
کلید تستهای خودسنجی فصل چهارم
فصل پنجم: شناخت ادوات رصد دانشمندان اسلامی
تستهای طبقهبندی شده فصل پنجم
پاسخنامه تستهای طبقهبندی شده فصل پنجم
تستهای خودسنجی فصل پنجم
کلید تستهای خودسنجی فصل پنجم
فصل ششم: علوم جدید
تستهای طبقه بندی شده فصل ششم
پاسخنامه تستهای طبقه بندی شده فصل ششم
تستهای خودسنجی فصل ششم
کلید تستهای خودسنجی فصل ششم
مجموعه سوالات تکمیلی
پاسخنامه مجموعه سوالات تکمیلی
منابع
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آمادگی آزمون دکتری تاریخ علم |
ناشر چاپی | انتشارات سنجش امیرکبیر |
سال انتشار | ۱۳۹۹ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 113 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-7400-77-7 |
موضوع کتاب | کتابهای دکتری علوم اجتماعی |