کتابهای انتشارات پگاه روزگار نو
دربارهی انتشارات پگاه روزگار نو
انتشارات پگاه روزگار نو بهعنوان ناشر تخصصی کتب فلسفی با شعار «دریچهای رو به اندیشه و فرهنگ»، فعالیت خود را از سال 1392 در صنعت نشر ایران آغاز کرد. این انتشارات از همان ابتدا در پی پاسخ به سؤالات مهمی بود؛ اینکه: «آیندهی کشورمان چه میشود؟ مسائلی که با آن دستبهگریبان هستیم چگونه باید درک شوند و راه عبور از این مسائل چیست؟». شکی نیست که پاسخ این سؤالات در علم و بهویژه علوم انسانی نهفته است. ازهمینرو انتشارات پگاه روزگار نو با تمرکز بر این حوزه به انتشار آثاری متنوع پرداخت که «ادراکات اعتباری علامه طباطبایی و فلسفه فرهنگ» به قلم دکتر علی اصغر مصلح، بهعنوان اولین کتاب در میان آنها، وارد بازار کتاب ایران شد.
دیدگاه و اهداف متولیان انتشارات پگاه روزگار نو
علیرغم تعداد زیاد ناشران فلسفه و علوم انسانی در کشور و توجه به این موضوعات در فضای آکادمیک و غیرآکادمیک، همچنان اثرگذاری این علوم در جامعه بهحد شایستهی آن نرسیده است. با توجه به همین مسئله، انتشارات پگاه روزگار نو هدف خود را رفع این مشکل تعیین کرده و در تلاش است تا بستری مناسب برای این مباحث فراهم سازد. در واقع متولیان این نشر اعتقاد دارند باید از زاویهی دیگری به علوم انسانی نگاه کرد و بهجای گرفتار شدن در دالان پرپیچوخم این حوزه، از بالا به آن نگریست تا در نهایت بتوانیم به برداشت درستی از جایگاه خود و جامعهمان در این حوزه دست پیدا کنیم. بر همین اساس، انتشارات پگاه روزگار نو با نگاهی کلنگر، به بررسی علوم انسانی در روند تاریخ میپردازد و آثارش را در قالب دستهبندیهای فلسفه، فلسفهی هنر، فلسفهی پزشکی، فلسفهی سیاست، فلسفهی تاریخ، فلسفهی اسلامی، فلسفهی میانفرهنگی، فلسفهی علم، فلسفهی اقتصاد و فلسفهی دین به مخاطبان خود عرضه میکند.
پرفروشترین کتابهای انتشارات پگاه روزگار نو
انتشارات پگاه روزگار نو، با نگاه تازه و منسجم خود به دنیای گستردهی علوم انسانی، موفق شده است توجه پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه را به خود جلب کند. در این میان، کتاب «گستره هرمنوتیک فلسفی» یکی از محبوبترین و پرفروشترین کتابهای انتشارات پگاه روزگار نو بهشمار میآید که هفت جستار از هانس گئورگ گادامر، فیلسوف شهیر آلمانی را در بر دارد. کتاب «تأخیر بنیادین روشنگری» از دیگر عناوین پرفروش این انتشارات محسوب میشود که زانیار ابراهیمی آن را در سه بخش و بهعنوان درآمدی بر کتاب «مشروعیت در عصر مدرن» اثر مهم هانس بلومنبرگ که خود یکی از دیگر پرفروشهای انتشارات پگاه روزگار نو بهشمار میآید، تألیف کرده است.
در میان دیگر آثار پرفروش این انتشارات، کتاب «خاستگاه شناخت اخلاقی» نیز به چشم میخورد؛ اثری که فرانس برنتانو، فیلسوف و روانشناس آلمانی، در آن به بحث دربارهی شکاف موجود میان عقل نظری و عقل عملی میپردازد؛ شکافی که در زمان اجرای اصول اخلاقی به حقوق عمومی بشر ارتباط پیدا میکند. «تاریخ علوم اجتماعی پس از 1945» بهعنوان یکی از دیگر کتابهای محبوب انتشارات پگاه روزگار نو که به قلم راجر ای. بکهاوس تألیف شده، تاریخ علوم اجتماعی از دوران جنگ جهانی دوم تا عصر حاضر را از لحاظ مفهومی، اجتماعی و زمینهای مورد واکاوی قرار میدهد.
کتابهای الکترونیکی انتشارات پگاه روزگار نو
با توجه به گسترش روزافزون دنیای نشر دیجیتال، انتشارات پگاه روزگار نو نیز تصمیم گرفت قدم در این عرصه بگذارد و با همکاری بسترهای آنلاین همچون کتابراه، بسیاری از آثار خود را در قالب کتاب الکترونیک به دست مخاطبان و علاقهمندانش برساند. کتابهایی همچون «فهم فلسفه سیاسی در بستر زندگی اجتماعی» اثر مل تامپسون، «کانت و مسئله متافیزیک» نوشتهی مارتین هایدگر و «استبداد علم» به قلم پاول فایرابند، ازجمله پرفروشترینهای انتشارات پگاه روزگار نو در کتابراه هستند که در قالب کتاب الکترونیک به انتشار رسیدهاند. شما میتوانید برای خرید کتابهای انتشارات پگاه روزگار نو به سایت و اپلیکیشن کتابراه سر بزنید و از میان آثار فاخر و پرمحتوای این نشر، کتابهای موردنظر خود را انتخاب کنید.