نقد، بررسی و نظرات خلاصه کتاب صوتی نانوکتاب قوانین مغز - جان مدینا
4.4
213 رای
مرتبسازی: پیشفرض
نانوکتاب خیلی خوبی بود. مخصوصا که خیلی نکات رو بصورت چکیده و مناسب توضیح میده. برای من اونجاش جالب بود که میگفت خواب انسان میتونه تاثیر زیادی روی نحوهٔ عملکرد، نوع احساسات و نوع افکار و نگرش آدما بزاره و همچنین تحقیقاتی که برای بررسی اهمیت حس دیداری بر دیگر حواس انجام شد و نتایجی که این تحقیقات نشان دادند خیلی جالب بود مثل اونجاش که میگفت اگر ما با دیدن یک مطلب رو در ذهن به خاطر بسپاریم، ماندگاری اون مطلب و موضوعش بیشتر از زمانی هست که قراره اون مطلب رو بصورت شنیداری و صوتی گوش کنیم و یاد بگیریم.
میکروکتاب و نانوکتاب مثل نکات کنکوری است مثل این که دانشآموز بعد از کنکور اون نکاتو فراموش میکنه و دیگه بدردش نمیخوره چون پایهای و زیربنایی مطالعه نکرده، مطالب نانوکتاب همچون منسجم و با توضیحات تکمیلی همراه نیستن بزودی فراموش میشن و اثربخشی نداره! متأسفانه مقاص انتفاعی و اقتصادی باعث شده همچین کتابهایی منتشر بشه. علاوه براین، اگه نویسنده ۴۰۰صفحه کتاب مینویسه حتمأ دلیل داشته ولی در میکرو و نانو کتاب با حذف حجم بیشتر کتاب، به نویسنده بیاحترامی صورت میگیره ابتدا کتاب رو کامل بخونید بعد میکرو کتاب رو گوش بدید
مغز یکی از پیچیدهترین و... در بین موجودات زنده هست. مغز در چاق کنترل کننده اختیاری و غیراختیاری هست. یعنی بدون اینکه فکر کنید و تصمیمی اختیاری بگیرید، بخش ناخودآگاه مغز با توجه به رفتا شخصی شما و ادراک محیطی تصمیم میگیره و اونا رو انجام میده.
کنترل این ادراک و تصمیمات نیاز به تمرین و شناخت کامل مغز دارد.
کنترل این ادراک و تصمیمات نیاز به تمرین و شناخت کامل مغز دارد.
نکته دیگهای که برای من جالب بود، اهمیت استراحت و خواب کافی برای مغز است. نویسنده تأکید میکنه که مغز در طول خواب اطلاعات رو پردازش میکنه و اگر خواب کافی نداشته باشیم، توانایی یادگیری و تمرکز به شدت کاهش پیدا میکنه. این کتاب همچنین به این نکته اشاره میکنه که ورزش و فعالیت بدنی میتواند تأثیرات شگفتانگیزی بر عملکرد مغز داشته باشد، چون خونرسانی به مغز و تولید مواد شیمیایی مفید برای حافظه و تمرکز رو افزایش میده.
در نهایت، نویسنده به این نکته میپردازد که برای تقویت عملکرد مغز، باید از تنوع در یادگیری و چالشهای جدید استفاده کنیم. مغز همیشه به دنبال تحریک و فعالیتهای جدید است و وقتی که خودمون رو به چالش میکشیم، نه تنها یادگیری بهتر اتفاق میافته بلکه مغز هم سالمتر و قویتر میمونه.