معرفی و دانلود بهترین کتابهای صوتی مجلههای هنری و فرهنگی
چرا باید مجلههای هنری و فرهنگی بخوانیم؟
فرهنگ و هنر نهتنها بهعنوان مهمترین اجزای هر جامعهی متعالی و روبهرشدی شناخته میشوند، بلکه معیاری برای سنجش غنای پیشینه و وضعیت معاصر آن جامعه نیز بهشمار میآیند. فرهنگ، عنصری برآمده از بطن اجتماع و خصایص افراد آن است و درواقع مجموعهای پیچیده از علوم، انواع باورها، هنرها، عادتها و اخلاقیات تعریف میشود؛ عنصری که در هر قشر، قومیت و مملکتی به شکل متفاوتی بروز میکند.
فرهنگ و هنر با در بر گرفتن حوزههای مختلف ادبیات، فلسفه، سینما، تئاتر، موسیقی، عکاسی، گرافیک، حتی علم و انواع آفرینشها، در میان افراد رسوخ میکنند و در خودآگاه و ناخودآگاه جمعی مردم هر کشور جریان مییابند. بخش بزرگی از نمود این جریان عظیم را میتوان در مجلههای هنری و فرهنگی مشاهد کرد. این نشریات که در قالب هفتهنامه، ماهنامه، فصلنامه، گاهنامه، مجله و... انتشار مییابند، اخبار، مقالات و مطالب متنوعی را در رابطه با دنیای هنر و فرهنگ به شیفتگان این حوزه عرضه میکنند.
با وجود اینکه اهمیت نشر و مطالعهی مجلههای هنری و فرهنگی را نمیتوان انکار کرد، اما همچنان افرادی هستند که عقیده دارند در دنیایی که اینترنت و منبع آزاد اطلاعات در هر زمانی در دسترس بشر است، دیگر نیازی به نشریات و مجلات کاغذی وجود ندارد؛ غافل از اینکه اغلب مجلهها، علاوهبر ارائهی نسخهی چاپی، نسخههای الکترونیک و PDF هر شمارهشان را نیز در اختیار مخاطبان قرار میدهند.
افزون بر این، خواندن مجلههای هنری و فرهنگی درست مانند لذت بردن از تماشا و تحلیل یک اثر هنری است. این مجلهها برخلاف وبلاگهای شخصی یا مجلات و وبلاگهای وابسته به شرکتهای تجاری، برای تهیهی مطالب خود از قلم افراد اهل فن بهره میبرند و اغلب با همکاری پژوهشگران، ادیبان، هنرمندان، منتقدان و بهطورکلی با کمک متخصصان باسابقه، به عرصهی تحریر و چاپ میرسند. بههمین سبب منابع معتبری برای مطالعه محسوب میشوند.
دستهبندی مجلههای هنری و فرهنگی در کتابراه
با توجه به وسعت بیحد دنیای مجلات هنری و فرهنگی، پیش از قدم گذاشتن در آن، لازم است علاقه و هدف خود را بشناسید تا با انتخاب نشریهای متناسب با سلیقه و هدف خود، بهرهی بیشتری از مطالعه ببرید. برای مثال اگر به حوزهی ادبیات و داستان علاقه دارید، «ماهنامهی همشهری داستان» و «نشریهی فرهنگی پژوهشی رودکی»، انتخابهای جذابی برایتان خواهند بود. شیفتگان سینما و پردهی نقرهای نیز از مطالعهی مجلههایی مثل «دنیای تصویر» و «سینما و ادبیات»، لذت خواهند برد. همچنین نشریههایی مانند ماهنامههای «گزارش موسیقی»، «سفر» و «گرافیگ» هم، برای علاقهمندان به عرصههای موسیقی، گردشگری و طراحی و گرافیک مناسب و جالب توجه خواهند بود.
بهسبب این گستردگی موضوعی، وبسایت و اپلیکیشن کتابراه با گردآوری و طبقهبندی بهترین مجلههای هنری و فرهنگی در قالب دستههای «مجله ادبی»، «مجله فرهنگی»، «مجله سینمایی»، «مجله هنر و معماری»، «مجله موسیقی»، «مجله گردشگری»، «مجله گرافیک و طراحی»، «مجله کتاب» و «مجله عکاسی»، امکانی را فراهم کرده تا مخاطبان با خرید و دانلود این مجلههای مختلف در قالب نسخههای الکترونیک و PDF، بهسادگی به عناوین موردعلاقهشان دسترسی پیدا کنند.
خواندن مجلههای هنری و فرهنگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر به جذابیتهای پرشمار عرصهی فرهنگ و هنر علاقه دارید و دلتان میخواهد گوشهوکنار این دنیا را بهتر بشناسید و یا اگر خوانندهی کتب تخصصی این حوزه هستید اما در پی کمی تنوع میگردید، خرید و دانلود مجلههای هنری و فرهنگی را به شما توصیه میکنیم.
پرطرفدارترین مجلههای هنری و فرهنگی در کتابراه
بهسبب تنوع و جذابیت فراوان مجلههای فرهنگی و هنری، در وبسایت و اپلیکیشن کتابراه بخش بزرگی به این محصولات فرهنگی که در قالب نسخههای الکترونیک و PDF ارائه شدهاند، اختصاص پیدا کرده است. در بین این نشریات برخی به سبب تازگی مطالب و نوآوریهایشان، بیش از سایرین موردتوجه قرار گرفتهاند و کاربران بیشتری برای خرید و دانلودشان اقدام کردهاند. «مجله راه زندگی - شماره 515»، «مجله دنیای تصویر - شماره 331» و «مجله سینما و ادبیات - شماره 72 (ویژه نوروز)»، نمونههایی از این نشریات پرمخاطب در کتابراه هستند که هماکنون میتوانید برای خریدشان اقدام کنید.
پیشنهاد برای دانلود مجلههای رایگان هنری و فرهنگی در کتابراه
با توجه به اینکه مخاطبان و طرفداران مطالعهی نشریات پرشمارند، کتابراه در تلاش است تا با ارائهی رایگان تعدادی از مجلههای هنری و فرهنگی معتبر در قالب نسخههای الکترونیک و PDF، راه دانلود این محصولات خواندنی را برای علاقهمندانش هموارتر کند. چند نمونه از مجلاتی را که بهطور رایگان میتوانید از وبسایت و اپلیکیشن کتابراه دانلود کنید، در ادامه آوردهایم: «ماهنامه ادبیات داستانی چوک - شماره 139»، «فصلنامه علمی تخصصی مطالعات طراحی شهری و پژوهشهای شهری - شماره 11- جلد یک» و «ماهنامه ادبیات متعهد - شماره 7».