انتظار میرفت نویسنده، برای فهم و درک بهتر، آثاری را بصورت مجزا در خصوص گامها، ردیفها، دستگاهها و گوشهها معرفی میکرد. کلمات و توضیحات تئوری، جان مطلب را ادا نمیکند. مثل این میماند که بگویی مزهها متشکل از شوری، تلخی، شیرینی و غیره است. اما بواقع کسی که تا به حال طعم شور را نچشیده با چنین اطلاعاتی درک صحیحی از شوری نخواهد داشت. بهتر است بگوییم: چه موادی طعم شور را حاصل میکند تا خواننده آن را تهیه کند و با میل کردن به درک صحیح برسد. مورد بعد، سطحی نگری نویسنده بر ذهنیت مخاطب بود. بهتر بود کتاب بصورت جامعتر نگارش میشد و دقیقتر به موارد مورد اشاره میپرداخت. به عقیده بنده، این کتاب منبع مفیدی برای یادگیری اصولی نبود. حتی منبعی پایه نیز محسوب نمیشود. با این اوصاف نباید از زحمات و تلاشهای نویسنده غافل بود. خدا قوت به ایشان میگویم. یا علی
مورد بعد، سطحی نگری نویسنده بر ذهنیت مخاطب بود. بهتر بود کتاب بصورت جامعتر نگارش میشد و دقیقتر به موارد مورد اشاره میپرداخت. به عقیده بنده، این کتاب منبع مفیدی برای یادگیری اصولی نبود. حتی منبعی پایه نیز محسوب نمیشود. با این اوصاف نباید از زحمات و تلاشهای نویسنده غافل بود. خدا قوت به ایشان میگویم. یا علی