نظر عارف محبی برای کتاب مصائب آشپزی برای دیکتاتورها

مصائب آشپزی برای دیکتاتورها
عارف محبی
۱۴۰۴/۰۵/۱۷
00
نویسنده و خبرنگار لهستانی ویتولد شابوفسکی بعد از گذراندن دوره ای اشتغال در کسوت یک آشپز و درک اهمیت عادات غذایی در شخصیت شناسی افراد، تصمیم به بررسی عادات غذایی چندین دیکتاتور بزرگ قرن از جمله صدام حسین، عیدی امین، پل پورت، خوجه انور و فیدل کاسترو از طریق مصاحبه با آشپزهای آن ها میگیرد، در حین بررسی به اوضاع اجتماعی زمان حکومت دیکتاتورها نیز اشاره ای داردکتاب موضوع جالبی دارد. بخش مرتبط با صدام جذابترین بخش کتاب بود از نظر من. در مورد ترجمه چون متن اصلی کتاب را نخواندم مطمئن نیستم اما احساس میکنم ترجمه روان نبود و گاهی تحت اللفظی ترجمه شده بود، البته این فقط نظر شخصی هست و ممکن است با خواندن متن اصلی نظرم تغییر کند. از اواسط کتاب تعداد اسامی زیاد شده و در بخش خمر های سرخ به بیشترین حد خودش میرسه که تعدد اسامی گیج کننده میشه، اگر مثل من با این موضوع مشکل دارید یکم در اواخر کتاب گیج خواهید شد شاید فکر کنید که کتاب فقط درباره ی آشپزیه اما اینطور نیست بلکه دیکتاتورها رو از چشمای سرآشپزهاشون توصیف کرده
هیچ پاسخی ثبت نشده است.