نظر محمدرضا برای کتاب صوتی فرهنگ کباب

فرهنگ کباب
رفیق شامی، حمید زرگرباشی
۲۸۷ رای
محمدرضا
۱۴۰۳/۱۱/۰۶
رفیق شامی (Rafik Schami در کتاب صوتی فرهنگ داستان محمود را روایت Kebab ist Kultur باب میکند برای محمود قصاب کارد و ساطور و گوشت نرم بره بیش از آنکه ابزار کار و ملزومات قصابی باشد وسایل خلق یک اثر هنری است. البته این چیزی است که خودش به آن اعتقاد دارد محمود در کنج یک محله ی معمولی یک دکان قصابی دارد که در گوشه ای از آن خودش گوشت را کباب و برای مشتری سرو میکند برای همین هم هست که از لفظ «قصاب» و «قصابی» خوشش نمی آید و بیشتر تمایل دارد که مردم او را یک هنرمند کباب صدا بزنند. گرچه محمود در این باره کمی خودستایانه برخورد میکند ولی بقیه ی اهالی محل هم عقیده دارند که کباب او بهترین است. آن چنان با سلیقه گوشت را تکه میکند و ادویه میزند و به سیخ میکشد که گویی در حال اجرای یک نمایش تمام اعیار است. برای همین هم هست که کبابش یک ریال از بقیه گران تر است و مردم همگی زمانی که بخواهند جلوی مهمانی آبروداری کنند سری به دکان کبابی محمود میزنند.
هیچ پاسخی ثبت نشده است.
👋 سوالی دارید؟