نظر سما جعفری برای کتاب خط تولید کنسرو ماهی

خط تولید کنسرو ماهی
مسعود فیروزکوهی، طیبه نخعی مقدم
۳۹ رای
سما جعفری
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
این کتاب درباره نحوه تولید کنسرو ماهی، ضدعفونی خط تولید کارخونه، نکاتی درباره آزمایشگاه و حتی ساختمون کارخونه توضیحاتی داده بود. من قبلا چند بار بازدید کارخونه مواد غذایی رفته بودم و خط تولید کنسرو ماهی و... رو از نزدیک دیدم. چون رشته تحصیلی من مرتبط هست، الان برای مرور این کتاب رو مطالعه کردم. مطالبش خوب بود ولی اگر از تصاویر بیشتر و باکیفیت‌تری استفاده میشد، خیلی بهتر بود.
هیچ پاسخی ثبت نشده است.
👋 سوالی دارید؟