چالش غذا و محیط زیست سوژه مطلوب و پر کاربردی برای نویسندگان است و مجتبی پالوج و غلامحسین زمانی نیز از این چالشها حسن استفاده را داشتند و کتاب حاکمیت بر کشاورزی و غذای گوارا را نوشتند.
حاکمیت بر کشاورزی از کشت و تولید محصولات کشاورزی شروع به فصل بندی میکند و به غذا و تغذیه و حوادث و تاثیرات پیرامون آن میپردازد. رابطه بدن با خوردن و تغذیه درست و چاقی و پرخوری و بهداشت خوراک نیز در این کتاب استناد شده است. کووید و تاثیر آن بر کشاورزی و غذا در این حاکمیت از منظر کشورهای مختلف سنجیده شده است. آمریکا و کشورهای لاتین و دیگر کشورهای دنیا، بررسی کشاورزی آنها در قلم این نویسنده به آمارگیری پرداخت شده است. کتاب مستند و علمی است و زین پس برای محققین مناسب است. ایران، اسلام، خوراک، عرف و... دیگر موضوعات منتج این کتاب است.
حاکمیت بر کشاورزی از کشت و تولید محصولات کشاورزی شروع به فصل بندی میکند و به غذا و تغذیه و حوادث و تاثیرات پیرامون آن میپردازد. رابطه بدن با خوردن و تغذیه درست و چاقی و پرخوری و بهداشت خوراک نیز در این کتاب استناد شده است. کووید و تاثیر آن بر کشاورزی و غذا در این حاکمیت از منظر کشورهای مختلف سنجیده شده است. آمریکا و کشورهای لاتین و دیگر کشورهای دنیا، بررسی کشاورزی آنها در قلم این نویسنده به آمارگیری پرداخت شده است. کتاب مستند و علمی است و زین پس برای محققین مناسب است. ایران، اسلام، خوراک، عرف و... دیگر موضوعات منتج این کتاب است.