نظر Amirtaher Shahri برای کتاب صوتی ابر غذاها

ابر غذاها
Amirtaher Shahri
۱۴۰۱/۱۱/۲۷
42
بی شک فرهنگ تغذیه و آشپزی جز ارکان اصلی تمدن بوده و درطول دورانها و اعصار برای همگان اهمیت تغذیه درست و براساس نیاز هر بدن با توجه به شغل وضعیت اجتماعی و میزان فعالیت وی مشخص بوده و طوریکه امروزه رشتههای تغذیه و آشپزی بصورت پیشرفته دانشگاهی در زیرمجموعههای مجزا مورد مطالعه میباشند. از لحاظ تاریخی وقتی بررسی شودکاشف بعمل خواهد آمد که در مهد هر تمدن بشری یک فرهنگ آشپزی منحصر بفرد با توجه به مزاج افراد آن تمدن وعوامل موثردیگر مثل جغرافیای منطقه پوشش گیاهی و نوع دامهای موجود آن منطقه خاص در بوجود اورن فرهنگ آشپزی خاص آن منطقه نقش بسزایی داشتهاند مانند آشپزی ایتالیایی براساس بستر گیاهی و سبزیجات معطر ناحیه مدیترانهای و محصولات دریایی صید شده از آبهای ان قسمت و فرهنگ مردم ریشه داشته و میتوان به آشپزی شرق دور (چین) یا آشپزی مکزیکی و …اشاره کرد. همانطور که بقراط حکیم و اطبا یونان و همچنین ابن سینا شیخ الرئیس، بدن هر انسان از چهار مایع صفرا بلغم خون زرداب میدانند و افزایش و کاهش هر یک مستقیما تحت تاثیر تغذیه بوده وتغذیه درست و سالم و تاثیر ان در سلامت جسمی و روانی فرد بر هیچ کس پوشیده نیست شمار زیادی از بیماریها و سبب شناسی آنها بدلیل کمبود بعضی از مواد مورد نیاز بدن مانند ویتامینها و املاح و عناصر کمیاب میباشند که بصورت مستقیم با کمبود شان باعث بیماری وغیرمستقیم باکاهش سطح ایمنی و مستعد شدن در مقابل ابتلا به بیماریهای عفونی وغیرعفونی مثل سرطانها بواسطه کاهش انتی اکسیدانها و سیستم حفاظتی شان تاثیر خود را نشان میدهند. پس شناخت غذاها و تغذیه اصولی یکی دغدغههای اصلی انسان امروزی میباشد. بنابراین مطالعه این کتاب وموارد مشابه توصیه میشود. باتشکر ازکتابراه بخاطر هدایای اخر هفته🌹
هیچ پاسخی ثبت نشده است.