نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی باد نام مرا می‌داند - ایزابل آلنده

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
Hom. Ras.
۱۴۰۴/۰۳/۲۲
سلام، آلنده با بیان عقاید مزحک نازی ها و رفتارهای سبع آمیز آن ها با انسان های دیگر مشمئز کننده بودن این گونه افراد را بصورتی کاملاً ملموس بیان کرده و تصور تحمیل جبر بر اراده کودکی خرد در6 سالگی را به غایت موجز بیان مینماید و نوع شکل پذیری شخصیتش در گذر زمان را کاملا خوب بیان میکند که خواننده با خود فکر میکند ' اگر ساموئل در اتریش (زادگاهش) می ماند چه سرنوشتی میداشت؟ آیا در اثر آموزش تفکر نازیسم را میپذیرفت و یک نازی دوآتیشه میشد؟ و یا اینکه از تاثیر محبت و عشق زوج عاشق انگلیسی (لوک و لیویا) انسانیت را می آموخت؟ البته این واقعیت که گذر زمان همه چیز را مستهیل خواهد کرد همیشه جاری ست! واماساموئل شش ساله ونحوه آشنایی با سرهنگ تئو بولکر در اتریش و محبت بی شائبه وی به آن خانواده یهودی سرآغاز راه انسانیت ساموئل شد که حتی تا آخر عمرش هم فراموش نکرد و مدال یادگارش را همیشه حفظ می کرد. به نظر من داستان در کل فراملیتی است و فقط بر انسان بودن و انسانیت تاکید دارد به کشورهای بولیوی السالوادور و کلا کشورهای آمریکای جنوبی و آشوب های آن ها اشاراتی داردو با شرح چندین شخصیت مانند نادین (اولین و تنها ❤️ ساموئل) باهمه سوﯨ رفتارش هرچند دوطفل برای ساموئل آورد و لتیشیا خدمتکار و یا آنیتا دخترک صغیری را شرح داده که خواندن یا شنیدن آن (به تصور من) بسیار دلچسب می باشد. فقط میتونم بگم این کتاب پرجاذبه ترین کتابی است که تاحال شنیده ام و کمال تشکر را ازدست اندر کارانش دارم.
مهر مهرانی
۱۴۰۴/۰۴/۰۴
شرح ماجرایی تکراری، انسانی که در بعد نیستی و بد خواهی و خباثت می‌تواند بی حد و مرز پیش برود. بنظرم خوی حیوانی انسان نماها در هیچ عرصه‌ای از تاریخ تغییر نکرده و نخواهد کرد چه در جنگ جهانی اول و حتی حالا در امریکا مهد تمدن و حتی ایران هر زمان بشکلی عده‌ای دیگران را استثمار کرده و به بدترین شیوه آسیب‌های روحی و جسمی وارد میکنند. همیشه ظلم پابرجا بوده حتی در متمدن‌ترین حالت تمدن
Eti Atshani
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
نویسنده از دو مکان وزمان متفاوت که بوسیله جنگ به آشوب کشیده شده‌اند می‌نویسد، یکی آلمان در آستانه جنگ جهانی دوم و دیگری حدود هشتاد سال بعد در السالوادور و آوارگی دو کودک و مصیبتهایشان را در قالب قصه وصف می‌کند.
نوشین
۱۴۰۴/۰۴/۱۵
خوب بود. اولین کتاب‌ از این نویسنده را میخوانم
آذین شهسواری
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
عالی
بی نظیر
خوب
👋 سوالی دارید؟