نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی فکر نکن تنهایی - الیف شافاک

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
هما پرنده آزاد
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
قبلا کتاب ملت عشق از همین نویسنده را خواندم این کتاب ساختار متفاوتی داره صدای راوی خیلی خوبه پر قدرت در عین حال زنانه احساس میکنم خود نویسنده هم همینطوری صحبت می کنه کتابراه جان ممنونم در بخشی از این کتاب می خوانیم: رمان نویس ها موجودات عجیبی هستند که تشکیل یافته اند از گوشت و استخوان و هوش و قلبی با احساس؛ آشفتگی ای که در اعماق شان ریشه دوانده، غرور بی حد و مرزی که درونشان را در بر گرفته است. آدم هایی که در جست وجوی چیزی هستند و عاشق نامیرایی اند. ورطه ای که به این راحتی نمی شود از آن بیرون آمد. ما خدایان کوچکی هستیم، یعنی روی کاغذ و میان کتاب ها. زندگی را رسم می کنیم، شخصیت ها را خلق می کنیم، خیال می کنیم کار ما همین است. طلبکار هستیم، آن هم خیلی. ته دلمان انتظار داریم از ما تقدیر و تمجید شود. دوست داریم اطرافیان ما شیفته ما شوند؛ با اینکه می دانیم این، توقع بیهوده ای است. فکر می کنیم درست در مرکز هستی قرار گرفته ایم، برای همین چنین توقعی داریم و این انتظارمان هیچ پایانی ندارد. در قدم بعدی فکر می کنیم که مرحله بعدی را پشت سر بگذاریم. اما خبر نداریم خیال نامحدودی که به ما الهام می دهد، در آن واحد برای ما هم زهر محسوب می شود، هم پادزهر. قصه ها، قصه های دیگر را خلق می کنند. هیچ وقت نوشته هایمان نمی تواند قانع مان کند، برای همین همیشه به فکر نوشتن چیزهای دیگر هستیم. با قناعت میانه ای نداریم. برای همین چون زیاد همدیگر را دوست نداریم، چون در آینه همدیگر تنها صورت خود را می بینیم، تنها رمان نویس ها هستند که از ادبیات سودی نمی برند.
م.عارفیان
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
راوی صدا گذاری تسلط بر گویش عالی هست اما کتاب و جانب گیری‌های داخل او رو نمیدونم واقعا باید عالی دید یا نهالیف شافاک در این کتاب با فاصله بسیار از باقی نوشته هایش رو به روی شماستداستان یا رمان در کار نیست فقط با مجموعه‌ای از افکار و نظرات شافاک در ارتباط هستید که نه میشه گفت اشتباه نه درست و البته در نوشتار اسانس جانب گیری هم هستمظلوم نشون دادن جنس زن و هیولا نشون دادن جنس مرد کل داستان هست البته چیزهای مطرح شده اشتباه نیست اما قلم انتخابی ایشون یورش برده و کمی مغرضانه دیده میشه ضمن اینکه متاسفانه در جهان سوم نمیشه انتظار خاصی داشت مخصوصا در جامعه ترک که جهان سوم بودن با من حرکز مهاجرت شدن و آزادی بی قید درگیر تر هم هستمیدونم گوش دانش باعث رنجش آقایون میشه اما این نویسنده ارزشمند حقایقی رو از جنس زن گفته که به شناختمتون کمک خواهد کرد و البته بررسی مسایل سیاسی
وحید توانا
۱۴۰۴/۰۲/۲۵
قبلش باید بگم یه ستاره دادنم فقط بخاطر متن کتاب بود که تا آخر بخاطر گویندگی دلنشین و زیبا گوش کردم و بیشتر معتقد شدم که نوشته‌های خانم الیف شافاک آنقدر‌ها که از ایشان گفته شده قابل تأمل نیست این و وقتی فهمیدم که مقداری از کتاب معروفشان ملت و عشق خواندم و هرچه جلوتر میرفتم بیشتر به آماتور بودن محتوا پی میبردم که علاقه‌ام به ادامه دادن از دست میدادم مثل همین کتاب که جدای از ویژگی آماتور بودن محتوای این کتاب کاملاً شخصی است از جملات کاملاً ضد و نقیض زیاد استفاده شده به مانند حرفی که بیشتر میگویند «غیبتش نشه ولی...» و شروع میکنند به غیبت کردن نوشته‌های این نویسنده بیشتر از یه دور همیه خانمانه نیست که بیشتر باعث بهم ریختن اعصابت میشود تا آرامشی که باید از یک کتاب گرفت همیشه متعجبم چرا و به چه دلیل نام الیف شافاک در لیست خرید کتاب باید باشد نویسنده‌ای خوب است ولی در حد خودش نه در ردیف نویسندگان معروف و شناخته شده
م مسعودی
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
چه نثر روان و چه ترجمه عالی‌ای داره این کتاب. راوی هم به خوبی از عهده اجرای آن برآمده و احساس می‌کنی نویسنده داره خودش از تجربیاتش برایت حرف می‌زنه. هیچ توقف و مکث نا به جا نداره و فراز و فرود صحبتها درست اجرا شده همین باعث میشه از شنیدنش خسته نشی و نمی‌دونم اگر این گویش نبود باز هم این قدر جذب می‌شدم؟! و اما در مورد متن کتاب احساس می‌کنی نویسنده داره حاصل یک عمر تجربه را به شیوایی بیان می‌کنه. هر قسمت به صورت مجزا از قسمت دیگر شیرین و شنیدنی. تازه پی می‌بری مردم (در این جا خانم ها) در همه جای دنیا نیازها و احساسات مشترکی دارند و همه می‌تونند در جهانی یکسان و با همدلی زندگی کنند و فقط با کمی گذشت و تفاهم میشه صلح جهانی را تجربه کنی. این که هر قسمت را که گوش کنی حرفی برای گفتن داره و نیازی با ادامه دار بودن مطالب نیست هم خوبه و تبحر نویسنده را نشان می‌ده. شنیدنش را توصیه می‌کنم خصوصا به هنگام انجام امور روزانه که نیازی به تمرکز خاص نداره و به جای گفتگوهای ذهنی درونی که ناخودآگاه انجام میشه می‌تونه شما را به دنیای ارزنده‌ای ببرهممنون از حسن انتخاب کتابراه
Sun
۱۴۰۳/۱۲/۱۶
در میان مطالب این کتاب شاید پیوستگی معناداری به چشم نخورد، اما نحوه‌ی بیان به شکلی تنظیم شده که گذر از یک بحث به بحث دیگر مرتبط و منطقی به نظر برسد. در یکی از روایات کتاب می‌شنویم که نویسنده در یک کتاب فروشی به زوجی سالخورده برمی خورد که با وجود نشستن غبار پیری بر چهره شان، هنوز مانند تازه عروس و دامادی جوان و عاشق به نظر می‌رسند. دیدن چنین صمیمیت زیبا و ماندگاری نویسنده را به این فکر می‌اندازد که به راستی راز یک ازدواج پایدار و طولانی چه چیزی می‌تواند باشد؟ و برای یافتن پاسخ، نظر اندیشمندان مختلفی چون نیچه، اسکار وایلد، آلبرت انیشتین و... را جویا می‌شود. در کندوکاوی دیگر، الیف شافاک به سراغ ذات انسانی پرندگان (و شاید هم برعکس!) می‌رود و برای دسته بندی کردن آدم‌ها از صفات آن‌ها کمک می‌گیرد. از نظر او بعضی انسان‌ها مانند بلبل، عاشق آن هستند که مدام روبه روی آینه بایستند و از زیبایی‌های خود لذت ببرند، و یا به دنبال اثری باشند که روی دیگران می‌گذارند. بعضی دیگر طبیعتی همچون طوطی دارند، آن‌ها صرفاً هر چه که از دیگران بشنوند را تکرار می‌کنند و از خودشان حرف و صحبتی ندارند. دسته‌ای از انسان‌ها درست مثل اردک وحشی اند، در زندگی تمام هم وغمشان این است که لحظه‌ای از دسته جدا نیفتند و تنها نمانند. گروهی مثل لاشخور، تنها به دنبال این هستند که از لاشه‌ی دیگران تغذیه کنند. برای انسان‌های فلامینگو مآب، زندگی فقط در توجه به خانواده و گروهی محدود از اطرافیان خلاصه می‌شود. گروهی دیگر از انسان‌ها هم وجود دارند که درست مانند مرغ کوچکی که پرهای خودش را می‌کند، با خود و موجودیتشان مشکل دارند و دائم به خودشان آزار می‌رسانند.
رها rafiei
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
درباره الیف شافاک
الیف شافاک یا الیف شفق، زاده‌ی ۲۵ اکتبر ۱۹۷۱ استراسبورگ فرانسه) نویسنده‌ای ترک تبار است. او از دانشگاه تکنیک اورتا دو غوی آنکارا لیسانس روابط بین الملل و فوق لیسانس مطالعات زنان و دکترای علوم سیاسی گرفت. او در هنگام تحصیل در دوره‌ی فوق لیسانس، اولین کتاب داستانش را در سال ۱۹۹۴ و در سال ۱۹۹۷ هم رمان دومش را منتشر کرد. پس از اتمام دوره‌ی دکترا به استانبول آمد و آینه‌های شهر را نوشت. شافاک در سال‌های ۲۰۰۴–۲۰۰۳ با درجه استادیاری در دانشگاه میشیگان و بعد در بخش مطالعات خاور نزدیک دانشگاه آریزونا مشغول به کار شد و از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ نیز ستون نویس روزنامه‌ی زمان بود. شافاک دو رمان به انگلیسی نوشته است که به خاطر اشاره به نسل کشی ارمنیان در رمان دومش به نام حرام زاده‌ی استانبول، از سوی دادگاه‌های ترکیه به جرم «اهانت به ترک بودن» متهم شد. پرونده‌ی او در ژوئن ۲۰۰۶ بسته شد ولی در ژوئیه‌ی همان سال دوباره گشوده شد و وی با احتمال سه سال زندان روبرو شد. مترجم و ناشر او هم با همین تعداد سال حبس روبرو شدند. در ۲۱ سپتامبر ۲۰۰۶ بخاطر کمبود مدرک، پرونده‌ی او از نو بسته شد.
مرضیه نصیر
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
با سلام یک رمان دل‌نشین و عاطفی است که به بررسی مفاهیم پیچیده‌ای چون تنهایی، عشق، هویت و ارتباطات انسانی می‌پردازد. شافاک این امکان را می‌دهد که وارد دنیای درونی شخصیت‌ها شویم و احساسات و دغدغه‌های آن‌ها را درک کنیم.
به گونه‌ای ماهرانه به بررسی روابط انسانی و چالش‌های روحی و روانی می‌پردازد. شخصیت‌ها در این کتاب با مسائلی چون بی‌هویتی، روابط خانوادگی پیچیده و مسأله‌های اجتماعی مواجه هستند. از طریق داستان‌ها و تفکرات آن‌ها، شافاک نشان می‌دهد که حتی در میان شلوغی‌ها و ارتباطات اجتماعی، فرد می‌تواند همچنان احساس تنهایی کند. این کتاب برای کسانی که به دنبال کشف ابعاد عاطفی و فلسفی انسانی هستند، می‌تواندالهام‌بخش باشد.
در نهایت، یک تفکر عمیق در مورد زندگی و روابطشان انسانها وادار کند.
با تشکر بسیار
آرمان ابراهیمی
۱۴۰۴/۰۱/۱۳
یه کتاب صوتیه که بیشتر از یه اثر ادبی، یه جور درد دل فلسفی و اجتماعی درباره‌ی تنهایی توی دنیای امروزیه. شافاک توی این کتاب درباره‌ی حس انزوا، جهانی که آدم‌ها توش کمتر با هم ارتباط واقعی دارن، و حتی سیاست‌های اجتماعی‌ای که ما رو به سمت تنهاتر شدن می‌بره صحبت می‌کنه.
نکته‌ی جالب این کتاب اینه که خیلی روان و دلنشین نوشته شده و حس نزدیکی به حرف‌های نویسنده داری. گویندگی اعظم حبیبی هم تونسته حس و حال متن رو به خوبی منتقل کنه. تنها ایرادی که شاید بشه گرفت اینه که بعضی جاها مطالب کمی تکراری به نظر می‌رسه و ممکنه انتظار یه روایت منسجم‌تر رو داشته باشی. اما در کل، اگه دنبال یه کتابی هستی که هم عمیق باشه و هم بهت این حس رو بده که توی این دنیای پرهیاهو تنها نیستی، «فکر نکن تنهایی» می‌تونه انتخاب خوبی باشه.
شیرزاد ظفریان
۱۴۰۳/۱۲/۱۰
نویسنده
انگار که یک سری حرف داشته که بیان کنه
گوش شنوایی پیدا نکرده
اونها رو به شکل کتاب درآورده
درسته که ذهن زنانه ترجیح میده از هر دری سخن بگه
اما هر سخن شایسته هر مجلسی نیست
اینها رو اگر خانم شافاک توی ستون روزنامه ملی یا محلی ترکیه مینوشت بهتر بود تا اینکه بصورت یکپارچه ارایه بده.
کتاب تعریف داره: مجموعه‌ای پیوسته و‌هماهنگ که مسیری رو برای رسیدن به یک هدف خاص طی میکنه.
کتاب در کل مطالبش بد نبود، اما یکپارچه و منسجم نبود
و هدفی رو دنبال نمیکرد
اگر خیییلی وقت اضافه دارید بهش نگاه کنید
وگرنه وقت اسنان خیلی با ارزشتر از شنیدن دغدغه‌های یک‌نفر هست که در پاسخش چیزی نمیشه گفت
مریم احمدی
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
سلام به همگی، این کتاب یک راهنمای طلایی برای پرورش ذهن خلاقه که یاد میده چطور با نگاه نویسنده‌گونه، دنیا را ببینید، از جزئیات معمولی ایده‌های ناب بسازید و اثر منحصربفرد خود را کشف کنید. این کتاب با نثری روان و مثال‌های ملموس، ترس از تنهایی خلاقانه را از بین می‌بره و نشان می‌ده که هر تجربه‌ای می‌تونه ماده‌ اولیه یک اثر هنری بشه. این کتاب مثل یک دوست دانا، شما را قدم به قدم در مسیر نویسندگی یا تقویت خلاقیت همراهی می‌کنه و پر از تمرین‌های عملی و انگیزه‌بخشه. درضمن در این کتاب به تلخی و درد نویسنده در بی مهری پدرش و چگونگی رهایی از این آزردگی روحی اشاره خوبی داره.
Melika , S
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نسبت به کتاب ملت عشق از همین نویسنده، از رتبه پایین تری برخوردار بود. اما برای یه بار گوش دادن، خوبه. ممنون از کتابراه. صدای راوی هم خوب بود. توانایی و مهارت بالایی داشتند. اما من چون خیلی... کتاب می خونم برای من موضوعش جالب و جذاب نبود و می تونم بگم مشابهش خیلی مطالعه کرده بودم. اما اینو بصورت هدیه از کتابراه دریافت کردم. خیلی سپاس. به هر حال این کتاب به افراد علاقه مند پیشنهاد می دم. اینکه من رضایت کمی دارم یک ایده کاملا شخصی و تاثیر روی دیدگاه مخاطبان نذاره. شاید توقعم از نویسنده با توجه به اینکه اولین کتابی که ازشون خوندم ملت عشق بود. خیلی بالاست
محمد امین پیشدار
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
این اثر را می توان یک کتاب از نوع «مقاله» دانست و الیف شافاک به خوبی از عهده این کار برآمده است. نوشته ها زیبا و روان هستند و حس گفت وگو با نویسنده را به خواننده منتقل می کنند. من به توانایی الیف شافاک در استفاده از کلمات و سبک نوشتاری اش همیشه احترام گذاشته ام. او به خوبی بین فرهنگ های شرق و غرب پل می زند و سعی دارد هر دو را به نحو شایسته ای نمایندگی کند. این کتاب به مسائل اجتماعی و چالش های روز جامعه پرداخته و به همین دلیل برای من جذاب است. در نهایت، من این کتاب را به همه توصیه می کنم و امیدوارم که خواندن آن برای دیگران نیز لذت بخش باشد.
ریحانه Nk
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
من قبل از خوندن این کتاب از الیف شافاک اثر ملت عشق رو خونده بودم که ساختار خیلی متفاوتی با این کتابشون داشت، در کل کتاب مفیدی بود و برای من سبک متفاوتی داشت از تمام کتابایی که خوندم، متن دوستانه و صمیمانه‌ای داره که با لحن خواننده کتاب زیباتر هم شده، بعضی از بخش‌های کتاب خسته کننده میشه که باعث شده مورد پسند هر کسی نباشه، اما در کل اطلاعات خوبی درباره نگاه نویسنده به زندگی و زندگی شخصی خود نویسنده و اطلاعاتی راجع به جامعه‌ی ترکیه و نویسنده‌های دیگه میده، که به نظرم ارزش خوندن داره، با تشکر از کتابراه 🩷
بابک جان
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
سلام کتابراه عزیزم. سپاس فراوان. هر هفته کتاب هدیه میدی ازت ممنونم. گوش کنم نظر میدم
مهران تقی زاده
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
کتاب بسیار جالب و باارزشی هست بنظر من. در کشور ما بسیاری از نویسنده‌ها با یک یا چند کتاب شناخته میشن و یک تصویر تک بعدی ازشون در ذهن عامه شکل میگیره و گاهی فاصله زیادی با شخصیت و طرز فکر واقعی اون نویسنده داره. بنظر من الیف شافاک یکی از همین نویسنده‌ها هست و اغلب مخاطبین ایرانی ایشون رو با ادبیات عاشقانه و عارفانه میشناسن. این کتاب و چند کتاب دیگه از الیف شافاک که نوشته‌ها و مطالب پراکنده ایشون در مجلات و روزنامه‌های مختلف و درباره موضوعات متنوع هست و برای شناخت بهتر نویسنده عالیه
ماطا
۱۴۰۳/۱۲/۳۰
کتاب جالبیه، نویسنده بیشتر از تجربیات و دریافتیهای خودش از زندگی زیسته که داره میگه، و موارد مورد بحث رو با توجه به فرهنگ ترکی که باهاش بزرگ شده و مقایسه اونها با فرهنگهای دیگر کشورها بیان میکنه. توی این کتاب نویسنده زندگی از نگاه یه نویسنده در ارتباطات با خانواده و دوستان و دیگران صحبت میکنه، و کتابی هست که داده‌های جدید با تجربه‌ای جدید و زندگی از دیدگاه دیگری رو با آدم به اشتراک میزاره و اینکه یک زن ترک نویسنده در کشورهای دیگه با چه نظر‌هایی روبه روست از دیدگاه خودش بیان میکنه.
کوثر
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
یادمه قبلا جایی خوندم که نوشته بود در میان مبارزه برای حقوق جایی هست که خودت شک میکنی آیا این حق رو داری یا نه و وقتی این کتاب رو خوندم یاد این جمله افتادم و انگار که نویسنده سعی داره به همه آدم‌ها به خصوص زن‌ها ثابت کنه بله شما لیاقت داشتن حقوق برابر رو دارید و این تلاش خوشحال کننده است از طرفی هم فکر کردن به اینکه باید همچین چیزی رو ثابت کرد غم انگیزه و امیدوارم روزی برسه که این موضوعات ساده توی همه جهان جزوی از بدیهیات باشه
archer Aa
۱۴۰۴/۰۱/۰۱
کتاب فکر نکن تنهایی نوشته الیف شافاک و ترجمه صابر حسینی، اثری هست که فراتر از یک روایت ساده، به بررسی عمیق هویت، تنهایی و ارتباطات انسانی پرداخته. یکی از جنبه‌های کمتر مورد توجه این کتاب، نحوه‌ی استفاده نویسنده از تنهایی به‌عنوان ابزاری برای خودشناسیه.
این کتاب همچنین به‌طور غیرمستقیم به تأثیرات اجتماعی و فرهنگی بر احساس تنهایی می‌پردازه و خواننده را دعوت می‌کند تا به جای فرار از تنهایی، اون رو به‌عنوان بخشی از مسیر رشد شخصی بپذیره.
Elham Khadang
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
ساختار کتاب فکر نکن تنهایی شبیه به کتاب «شمسپاره» و شامل یادداشت‌هایی با بن مایه اجتماعی و ادبی است و دغدغه‌ها و نگاه شافاک به مسائل اجتماعی را منعکس می‌کند. این یادداشت‌ها در یک سال اخیر در مطبوعات مختلف خارجی به چاپ رسیده است.
سیاست پرتنش خاورمیانه و ترکیه‌ی سال‌های اخیر از دغدغه‌های این نویسنده در این کتاب است. شافاک در این کتاب همچنین از زندگی شخصی خود سخن به میان آورده و سعی کرده است ارتباطی صمیمانه با مخاطب برقرار کند.
علی محمودی
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
شنیدن این کتاب صوتی را پیشنهاد میکنم نویسنده سرکار خانم الیف شافاک از تجربیات و برداشت‌های خود موضوع را بیان می‌کند خیلی قابل تامل و برای من جالب بود و بعضا اتفاقاتی را در جامعه تعریف و شرح می‌دهد و هر مقاله‌اش آموزنده است مضافا به تعدادی نویسنده و شاعر و سیاست مدار اشاره می‌کند که باعث میگردد با نوشته‌ها دانش آنان بیشتر آشنا و منتفع شد از گویندگی عالی سرکار خانم اعظم حبیبی لذت بردم و ازعوامل و دست اندرکاران کتاب راه کمال تشکر دارم
صوفی
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
گویش عالی و مطالب جدید و متفاوت با نوشته‌های قبلیش. مشکلات و معضلات شایع و زیر پا گذاشته شدن موجودیت زنان بخصوص زنان ترک. درد‌هایی که کم و بیش شاهدش هستیم گاهی به زبان میاریم و گاهی فریاد میزنیم که درد داریم گاهی هم چشمامونو میبندیم گوشهامون صدای فریاد این موجود نادیده گرفته شده رو میشنوه اما ناشنیده تصور می‌کنه، فکر می‌کنه که این رسم روزگاره و باید این چنینی باشه و این چرخه هم چنان ادامه داره.....
لیلا نجفی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
اول بگم این کتاب رمان نیست. میشه گفت یادداشت‌های پراکنده خانم شافاک هست که بیشتر هم با موضوع آگاهی بخشی به زن‌ها هست و از اونجا که شباهت فرهنگی ترکیه و ایران زیاده میشه گفت برای زنان ایران هم می‌تونه مفید باشه. خیلی مطلب جدید و یا راهکار جدید نداره. منظورم اینه میشه به جای این کتاب‌های دیگر گوش داد اما خب خالی از لطف نیست من خودم در حین انجام کارهام که به تمرکز کمتر احتیاج هست گوش دادم.
محمد قربانی
۱۴۰۴/۰۱/۰۶
این کتاب مثل یک دوست مهربان و خردمند است که به ما یاد میدهد چگونه با افکار منفی و تنهایی روبهرو شویم. الیف شافاک با نثری گرم و صمیمی نشان میدهد که تنها بودن همیشه بد نیست و میتوان از آن برای رشد شخصی استفاده کرد. اگر گاهی احساس میکنید درگیر افکار آزاردهنده شدهاید یا از تنهایی میترسید، این کتاب کمکتان میکند تا با خودتان صلح کنید و قویتر شوید. خواندنش مثل یک گفتگوی دلگرمکننده است! ✨📖
امین کریمی
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
این رمان با نثری شاعرانه و روایتی چندلایه، تنهایی انسان مدرن، پیچیدگیهای هویت و تقابل سنت و مدرنیته را بررسی میکند. شافاک با مهارت، داستان شخصیتهایی از فرهنگهای مختلف را در هم میتند و پرسشهایی عمیق درباره تعلق، عشق و جستوجوی معنا مطرح میکند. کتابی تأملبرانگیز که هم احساسات را برمی انگیزد و هم ذهن را به چالش میکشد. مناسب برای علاقه مندان به داستانهای فلسفی-عاطفی با پس زمینه های فرهنگی غنی.
noora zowghi
۱۴۰۳/۱۲/۳۰
گاهی انسان انتخاب می‌کند که تنها باشد و از انسان‌ها دوری می‌ گزیند.
اما گاه با تمام تلاشی که برای بودن در کنار دیگران دارد باز تنهاست و این تنهایی برایش رنج آور است.
انسانی که احساس تنهایی کند ضعیف، بی‌پناه و شکننده می‌شود. اما اگر باور داشته باشیم در تنهاترین لحظات خود، تنها نیستیم و به وجود معبود و قدرت برتر ایمان داشته باشیم همه چیز رنگ و بوی دیگر می‌گیرد.
Shima
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
کتاب خوبیه صدای گوینده عالیه ولی خود کتاب رمان نیست بیشتر درمورد افکار و نظرات شخصی نویسنده هست که بیشتر کل کتاب در مورد مسائل سیاسی ترکیه صحبت میکنه روایت کتاب تا سال ۲۰۱۸ میلادی هست که به نظر خودمن تو این ۶ سال دنیا دچار تحولات خیلی بیشتر و تاثیر گذار تری شده به نظرم من اثر ملت عشق این نویسنده فوقالعاده هست و به نظرم هر شخصی باید کتاب ملت عشق رو مطالعه کنه ممنون از کتابراه
Zohreh Rakh
۱۴۰۴/۰۱/۰۴
الیف شافاک در این کتاب به مطالب مختلفی پرداخته، در عین حال که هر مطلب جالب و آموزنده است و واقعیت زندگی خود و افکارش رو بیان کرده و انسان را به فکر فرو میبره، ولی هیچ ارتباطی بین مطالبش پیدا نکردم و حتی ربطش به عنوان کتاب هم مشخص نیست.
من ملت عشق رو از این نویسنده خونده بودم که خیلی خیلی دوسش داشتم.
صدای خانم اعظم حبیبی خیلی خوب بود و سپاسگزارم از کتابراه🌱
مینا غلامی
۱۴۰۳/۱۲/۲۸
باتشکر از عوامل کتابراه عزیز و طرح های جذابشون. کتابی با رنگ و بوی زنانه که در بخش هایی از آن احساس می کردم، حرفهای دل من رو میزنه وحش همدردی عمیقی ایجاد میکرد. این کتاب یک رمان نیست، در هر بخش از موضوع مشترکی بین افراد وزنان صحبت شده، در بخشی از کتاب گفته شده، پشت سر مردان موفق واسم ورسم دار، چه زنانی که حتی نامی از آن ها برده نمی شود ودیده نشده و نمی شوند.
احمدی
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
با سلام و درود 🌱الیف شافاک، یکی از نویسندگان برجسته و البته جنجال برانگیز ترکیه، در کتاب صوتی فکر نکن تنهایی، مخاطب را به سفری شخصی و روشن گرانه به درونیاتش دعوت می کند و با ذهنی باز و بی محدودیت، در میان موضوعات مختلف به گشت وگذار می پردازد. این کتاب را به طرفداران کتاب های اتوبیوگرافیک و داستان های فلسفه محور پیشنهاد میشه. تشکر فراوان از کتابراه🙏👌
Sevil Miri SPGY
۱۴۰۴/۰۱/۰۶
کتاب فکر نکن تنهایی از الیف شافاک، داستانی درباره تنهایی، عشق و جستجوی هویت است. شافاک با قلم زیبا و صمیمی خود، احساسات پیچیده انسان‌ها را به تصویر می‌کشد و به ما یادآوری می‌کند که گاهی تنهایی می‌تواند به ما کمک کند تا خودمان را بهتر بشناسیم. این کتاب از روابط انسانی و رشد فردی حرف می‌زند و با نثر جذابش، خواننده رو به تفکر وادار می‌کند
اسکندر اسکندری
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
متنی دوست داشتنی، ترجمه ای روان و از همه مهمتر روایت و خوانش عالی سرکار خانم اعظم حبیبی، شنیدن این کتاب را برایم به یک تجربه شیرین در انتهای سال ۱۴۰۳ بدل کرد. نویسنده آزاد و رها هر آنچه خواسته از درونیات و افکارش ماهرانه با صنایع ادبی زیبا نوشته است و شنیدن این کتاب برای آنان که صرفا کتاب های علمی می خوانند، نیز لذت بخش خواهد بود.
فاطمه یحیی
۱۴۰۴/۰۲/۱۳
با سلام من بسیار لذت بردم. نویسنده با روحی لطیف و احساسی زنانه مطالب رو بسیار عمیق و مو شکافانه تحلیل می‌کند و جامعه ترکیه رو از جهات سیاسی و اجتماعی..... معرفی می‌کنه. در ضمن گوینده کتاب هم بسیار زیبا کتاب رو می‌خونه انگار نویسنده کتاب خودشون هستند. امیدوارم از این دست کتاب‌ها بیشتر در کتابراه ببینیم. متشکرم
مریم مژدهی
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
. این کتاب مجموعه‌ای از مقالات و یادداشت‌های شخصی نویسنده است که به موضوعاتی مانند ادبیات، هویت زنان، مسائل اجتماعی و تجربیات زندگی شخصی او می‌پردازد. شافاک در این اثر با نثری صمیمی و تأمل‌برانگیز، احساسات و دغدغه‌های خود را با خوانندگان به اشتراک می‌گذارد و آن‌ها را به تفکر درباره موضوعات عمیق انسانی دعوت می‌کند
salii
۱۴۰۴/۰۱/۰۶
کتاب "تنهایی" اثر الیف شافاک، نویسنده مشهور ترکیه‌ای، داستانی عمیق و تأمل‌برانگیز درباره‌ی تنهایی، هویت و ارتباطات انسانی است. این کتاب به بررسی زندگی شخصیت‌هایی می‌پردازد که هر یک به نوعی با احساس تنهایی دست و پنجه نرم می‌کنند. شافاک با نثر زیبا و توصیف‌های دقیق، احساسات پیچیده و درونی شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد.
Majid
۱۴۰۳/۱۲/۲۹
به نظرم در این کتاب، نویسنده تلاش میکنه تا این نکته رو بگه که تنهایی فقط یه حس نیست، بلکه یک فرصت برای شناخت بهتر خودمون و پیدا کردن معنا در زندگیه. این کتاب ارزش خواندن داره به شرطی که حوصله کنی و بذاری داستان تو رو با خودش همراه کنه.
از خوانش حرفه‌ای راوی کتاب هم نباید غافل شد که بسیار حرفه‌ای کارشون انجام میدن.
Laleh Ehsani
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
راوى قصه را زیبا مى خواند. کتابى هست که هر قسمت آن درباره موضوعات خیلى عادى زندگى خود نویسنده صحبت مى کند. نمى دانم که براى چه از هر درى سخن گفته است. نتوانستم برداشتى از کتاب به دلیل پراکندگى موضوعات آن داشته باشم. البته با تمام این أوصاف درد و دل جالبى از سوى فرهنگ ترکیه هست که خیلى نزدیک به فرهنگ ما هست.
باران پاییزی
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
اولین بار کتاب ملت عشق خوندم خیلی برام جالب بود کتاب با قصه‌های متفاوت از زندگی، مولانا و شمس، و زندگی خانم خانه دادی که به فکر خانواده بود و درنهایت با تمام شدن داستان هم باز چند وقت فکرم به این قصه بود خیلی خوشم آمد سعی کردم بقیه آثار نویسنده رو هم بخونم که این کتاب رایگانشد این کتاب تا جای که خوندم کتاب خوبیه
پیمان امیرحیدری
۱۴۰۴/۰۱/۳۱
اولش آدم فکر میکنه کتاب خسته کننده‌ای است، ولی بعد از کمی گوش کردن کنجکاو میشوی بخش بعدی رو گوش کنی، نظرات فیلسوفان و نویسندگان رو از دیدگاه خود و به زبان خود نقل میکنه. البته خاطرات کودکی نویسنده و اثر شخصیت پدرش و تصوری که مادرش از مردها برایش تصور کرده بود در نوشته آشکار است.
مریم آقچه لو
۱۴۰۴/۰۱/۰۹
با این کتاب با شایاک بیشتر آشنا شدم. مشتاقم کتاب‌های دیگرش را هم بخوانم. خواندن این کتاب را به نویسندگان جوان، به خصوص خانم‌های علاقمند نویسندگی پیشنهاد می‌کنم. می‌شود گفت موضوع کتاب از هر دری سخنی بود. صدا و اجرای زیبای خانم حبیبی به ارزش اثر می‌افزود. از همه دست اندرکاران تولیدش سپاسگزارم.
رامین
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
بعضی قسمت‌ها زیادی کلی گویی کرده و به دردِ همه نمی‌خوره از نظر من) مثلاً برای کسایی که تنهاییِ شدید یا مشکلات عمیق‌تر دارن، شاید این کتاب به اندازهٔ کافی راهکارِ کاربردی ارائه نده. همچنین، بعضی توصیه‌ها تکراری و شبیه به حرف‌های کلیشه‌ایِ بقیهٔ کتاب‌های انگیزشی‌اند
Mahnaz teimoury
۱۴۰۴/۰۱/۲۶
در این کتاب به مسائلی مثل هویت زن و مسائل اجتماعی پرداخته شده است ساختار کتاب «فکر نکن تنهایی» شبیه به کتاب «شمسپاره» و شامل یادداشت هایی با بن مایه اجتماعی و ادبی است و دغدغه ها و نگاه شافاک به مسائل اجتماعی را منعکس می کند. در نهایت قطعا برای یکبار گوش دادن اثر خوبی است
Ashkan Eskandari
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
موضوع اصلی کتاب، چالش‌های ذهنی انسان در دنیای مدرن است؛ جایی که سرعت زندگی، روابط سطحی و فشارهای اجتماعی می‌توانند فرد را از خود واقعی‌اش دور کنند. نویسنده با نگاهی دقیق و فلسفی، مفهوم تنهایی را نه به عنوان یک مشکل بلکه به عنوان فرصتی برای خودشناسی و رشد درونی معرفی می‌کند.
Mahsa
۱۴۰۳/۱۲/۲۹
کتابی عمیق و فلسفی است که به موضوعات تنهایی، ارتباطات انسانی و جستجوی معنا در زندگی می‌پردازد. نقطه قوت آن، نگارش زیبا و توانایی در برقراری ارتباط با احساسات خواننده است. اما ممکنه برخی بخش‌ها برای کسانی که به دنبال داستانی سریع و پرتحرک هستند، کند و پراکنده به نظر بیاید.
هانیه دهقانی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
کتاب مطالبی برای شنیدن و یادگرفتن داره اما مطالب اصلا منسجم و مرتبط نیست و هر فصل از یک مطلب به مطلب دیگه ای پرت میشی اما در کل بیشتر مطالب اشاره به جایگاه زن و زن ستیزی درترکیه و جامع مختلف داره صدای گوینده فوق العاده اس و خیلی مرتب و با حس و روان کتاب رو ارائه کردن
فرح حقیقی
۱۴۰۴/۰۱/۳۱
با وجود نظرات مثبت در مورد این کتاب و با وجود گوش دادن به چند فصل کتاب در نهایت چیز زیادی عایدم نشد، بنظرم نویسنده از هر دری سخنی به میان آورده و انسجامی در کار نیست، لحن راوی هم برام خوشایند نبود، من نپسندیدم و کتاب را از کتابخانه ام حذف کردم.
Ata Eshraghi
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
گوینده و لحن اجرا تقریبا بی نظیراما با توجه به معروفیت نویسنده و اثار برجسته این کتاب یه جورایی ناهماهنگی متنی دارهانگار یکسری دستنوشته از روی اجبار جمع اوری شده تا یک اثر بوجود بیادمن به شخصه اصلا این کتاب رو با سایر اثار نویسنده قابل قیاص نمیدونم
فاطمه کاوسی
۱۴۰۴/۰۱/۰۱
کتاب صوتی واقعا برای کسایی که مثل من بچه کوچیک دارن و هر زمان که بخوان نمیتونن بشینن و کتاب دست بگیرین و بخونن یک گزینه عالیه تا از زمان‌هایی که دارن مثل زمان اشپزی یا مرتب کردن خونه و جارو کشیدن... بهترین استفاده رو ببرن.
ممنونم از کتابراه
مریم
۱۴۰۳/۱۲/۲۹
گوش سپردن به کتابی که دیدگاه و نگرش را در مورد سبکهای زندگی و نگرش‌های متفاوت در دو جنسیت و نظرات شخصی نویسنده با کمک گرفتن از کتابهای نویسندگان بزرگ خالی از لطف نمیباشد و توصیه‌ی یکبار گوش دادن را به تمامی افراد علاقه مند به تجربه‌ی زندگی متفاوت میکنم
ب.سیلاوی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
سلام، ضمن تشکر ازهمه دست اندرکاران این کتاب صوتی، کتاب جالبیست که نویسنده نظرات وتجربیات خود را با روایات و مثالهای واقعی بیان می‌کند، و با سپاس ازگویند کتاب، خانم حبیبی که با بیان شیوا و روان خوددر درک مطالب این کتاب کمک فراوانی بما نمودند. سپاسگزارم.
روزبه هرمزی
۱۴۰۳/۱۲/۰۹
کتاب ارزش یک بار خوندن رو داره، توی این اثر راوی درونیات خودش رو صرفا بیان میکنه و از منظر علمی و تحلیلی به مسائل نگاه نمیکنه. یعنی در بهترین حالت شما خودت بایددقضاوت کنی که حرفهاش درست هست یا نه. از نظر خوانش هم کتاب بسیار خوب خونده شده.
1 2 3 4 5 >>
👋 سوالی دارید؟