معرفی و دانلود بهترین کتابها و منابع تستی و تشریحی کنکور دکترا
چرا باید کتابهای کنکور دکترا بخوانیم؟
میتوان گفت دکترا ارزشمندترین مدرک تحصیلی و دانشگاهی در سراسر دنیاست. وقتی شخص مدرک دکترای خود را کسب میکند، به این معناست که از این پس، بهعنوان یک صاحبنظر و اندیشمند در حوزهی مطالعاتی خود شناخته میشود. مقطع دکترا اساساً با ارائهی تز همراه است که نقش برجستهای در فارغالتحصیلی دانشجویان دارد. در کارشناسی ارشد اکثر پایاننامهها، پژوهشی و تحلیلی هستند؛ به این معنا که در این مقطع، دانشجو صاحبنظر یا ارائهکنندهی اصلی تز نیست، بلکه مجموعه دستاوردها و پژوهشهای انجامشده را در ارائهی خود بازگو میکند. البته ممکن است یک دانشجو بهحدی اهل مطالعه و پژوهش باشد که در همان دورهی کارشناسی ارشد نیز پایاننامهی خود را با استدلالهای شخصی ارائه دهد؛ اما عموماً انتظار میرود که دانشجویان در مقطع دکترا به این سطح برسند.
البته باید گفت که مقطع دکترا برای تمام رشتهها موجود نیست. بهعنوان مثال برای رشتهی سینما، در ایران مقطع دکترا وجود ندارد و اگر یک فارغالتحصیل سینما بخواهد مطالعات خود را ادامه دهد، باید در رشتههای مشابهی مانند پژوهش هنر، مسیرش را پی بگیرد. اما اغلب از رشتهها از این مقطع تحصیلی و مدرک دانشگاهی بهرهمندند که از میان آنها میتوان به مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک و بسیاری حوزههای مطالعاتی دیگر اشاره کرد.
با توجه به نکات طرحشده واضح است که برای ورود به مقطع دکترا، در میان دانشجویان رقابتی جدی و تنگاتنگ وجود دارد که عبور از آن، به مهارتها و دانش ویژهای احتیاج دارد. در این زمینه، کتابهای کنکور دکترا به داوطلبان در جهت کسب آمادگی برای سپری کردن آزمون ورودی با موفقیت و کسب رتبههای عالی، کمک میکنند. از آنجایی که منابع مطالعاتی بهخصوصی برای این مقطع وجود ندارد، ناشران گوناگونی در این زمینه فعالیت میکنند و تلاش میکنند تا با گردآوری منابع پیشنهادی، به نیازهای داوطبان کنکور دکترا پاسخ دهند.
دستهبندی کتابهای کنکور دکترا در کتابراه
تابهامروز کتابهای پرتعدادی جهت آمادهسازی داوطلبان برای شرکت در آزمونهای ورودی مقطع دکترا منتشر شدهاند. مخاطبان میتوانند بر اساس رشتههای تحصیلی خود، در کتابراه عناوین این حوزه را ذیل دستههای «مهندسی کشاورزی»، «آزمون های زبان»، «زیست شناسی»، «زمین شناسی»، «علوم اجتماعی»، «کامپیوتر»، «مکانیک»، «موفقیت تحصیلی»، «دامپزشکی»، «تربیت بدنی»، «مهندسی برق» و... بیابند. گفتنیست که این کتابها در قالب نسخههای الکترونیک و PDF، برای خرید و دانلود عرضه شدهاند.
خواندن کتابهای کنکور دکترا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
داوطبان شرکت در آزمونهای ورودی دکترا در انواع رشتهها و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که برای آیندهی خود، ادامهی تحصیل در مقطع دکترا را در نظر دارند، با مطالعهی این کتابها میتوانند خود را برای آزمونهای ورودی و این دورهی تحصیلی آماده کنند. مطالعهی کتابهای کنکور دکترا که در فرمتهای الکترونیک و PDF برای دانلود و خرید در دسترس مخاطبان قرار گرفتهاند، به تمامی کسانی که قصد تحصیل در این مقطع را دارند، توصیه میشود.
پرطرفدارترین کتابهای کنکور دکترا در کتابراه
کتابهای کنکوری و آثاری که جهت آزمونهای ورودی دکترا تألیف و منتشر شدهاند، از لحاظ اعتبار، کیفیت و کاربردی بودن، با یکدیگر تفاوتهایی دارند. از میان عناوین پرفروش و محبوب کنکور دکترا در کتابراه، میتوان به کتابهای «مجموعه سوالات طبقهبندی شده آزمون دوره دکترای تخصصی (ph.D) پرستاری» به کوشش سید حمید شریف نیا و «آزمونهای جامع MSRT (MCHE)» و «آزمونهای جامع EPT» از آثار انتشارات سنجش امیرکبیر، اشاره کرد که در نسخههای الکترونیک و PDF، برای خرید و دانلود در دسترس مخاطبان قرار دارند.
پیشنهاد برای دانلود کتابهای رایگان کنکور دکترا در کتابراه
در راستای پاسخ به نیازهای متنوع طیفهای مختلف مخاطبان، در کتابراه، تعدادی از آثار اکترونیک و PDF در هر بخش و موضوع، بدون نیاز به پرداخت هیچگونه هزینهای برای خرید در اختیار مخاطبان قرار گرفتهاند. برای مثال با مراجعه به دستهی کتابهای کنکور دکترا در سایت و اپلیکیشن کتابراه، میتوانید کتاب «600 مسئله چند گزینهای در ساختمان داده» و کتاب «600 مسئله چند گزینهای در معماری نرم افزار (مهندسی نرم افزار)» را که هر دو توسط علی طوفان زاده مژدهی و محدثه ابوطالبی تألیف شدهاند، بهصورت رایگان دانلود کنید.
دکتری مهندسی کشاورزی ›
آزمون های زبان دکتری ›
دکتری زیست شناسی ›
دکتری زمین شناسی ›
دکتری علوم اجتماعی ›
دکتری مهندسی کامپیوتر ›
دکتری مهندسی مکانیک ›
دکتری علوم تربیتی ›
دکتری دامپزشکی ›
دکتری تربیت بدنی ›
دکتری مهندسی برق ›
دکتری مهندسی عمران ›
دکتری تخصصی پرستاری ›
دکتری شیمی ›
دکتری بیوتکنولوژی ›
دکتری جغرافیا ›
دکتری تجزیه و تحلیل سیستم ها ›
دکتری تاریخ ›
دکتری ایمنی شناسی پزشکی ›
دکتری روانشناسی ›
دکتری الهیات ›
دکتری مهندسی چوب و کاغذ ›
دکتری مدیریت ›
دکتری شیلات ›
دکتری فلسفه ›